Sådan Fjernes Et Lyserødt Banner Fra Dit Skrivebord

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Et Lyserødt Banner Fra Dit Skrivebord
Sådan Fjernes Et Lyserødt Banner Fra Dit Skrivebord

Video: Sådan Fjernes Et Lyserødt Banner Fra Dit Skrivebord

Video: Sådan Fjernes Et Lyserødt Banner Fra Dit Skrivebord
Video: Dobbeltsidet print på banner og folie. 2024, April
Anonim

For nylig står mange brugere over for et så ubehageligt fænomen som bannere med uanstændigt indhold. Lyserøde bannere har en særlig "appel"; der kræves mere indsats for at fjerne dem sammenlignet med alle typer pop-up-reklamer.

Sådan fjernes et lyserødt banner fra dit skrivebord
Sådan fjernes et lyserødt banner fra dit skrivebord

Nødvendig

AntiWinLocker-software

Instruktioner

Trin 1

På trods af alle opkald fra meddelelser, der findes på sådanne bannere for at sende en SMS-besked hurtigst muligt, bør dette ikke gøres. De eneste trin, du skal tage, er at prøve at fjerne "infektionen" fra din computer. Fordi banneret er kun på skrivebordet, det kan ikke forbyde et forsøg på at starte nogle programmer, så det hele er i den tid, der bruges på installationen.

Trin 2

Først skal du bruge enklere værktøjer til at fjerne banneret fra din computer, for eksempel downloade og installere den specielle AntiWinLocker-software. Gå til følgende link https://www.antiwinlocker.ru/download.html, og klik på knappen "Download", som er placeret i sektionen med samme navn. Efter installation og kørsel af programmet skal du aktivere programmet. Programmet betales, men du kan bruge det gratis i 30 dage. For at gøre dette skal du acceptere aktiveringen i vinduet, der åbnes, og indtaste din e-mail-adresse.

Trin 3

Inden for en måned overvåger programmet regelmæssigt systemet og slipper ikke malware igennem. I øjeblikket skal du slippe af med det aktuelle problem, så månedlig brug er slet ikke nødvendig. Hvis du ikke kan betjene programmet efter installationen, skal du genstarte computeren. Under installationen tilføjer værktøjet den eksekverbare fil til startlisten, så når systemet starter, fjernes banneret automatisk.

Trin 4

Det sker også, at denne type reklame ikke fjernes ved hjælp af programmet. I dette tilfælde hjælper en boot-disk fra det samme websted dig. Hent LiveCD fra download-siden, og brænd den til en tom CD. Lad det være i drevet, og genstart computeren.

Trin 5

I BIOS-indstillingerne skal du indstille boot fra CD / DVD-drevet og genstarte computeren ved at trykke på F10-tasten. Når du starter fra disk, vil du se et vindue, hvor du skal trykke på "Start" -knappen.

Trin 6

I det næste vindue skal du klikke på knappen "Manuel". Angiv derefter i blokken "Systemvalg" på hvilken disk det berørte operativsystem er placeret, og klik på knappen "Indlæs".

Trin 7

I det sidste vindue skal du klikke på knappen "Reparer opstartssektor". Efter genstart af computeren skal der ikke være noget banner på skrivebordet.

Anbefalede: