Sådan Oprettes En Netværksprofil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Netværksprofil
Sådan Oprettes En Netværksprofil

Video: Sådan Oprettes En Netværksprofil

Video: Sådan Oprettes En Netværksprofil
Video: Sådan tilslutter du dit Smart WiFi-sæt og opretter et trådløst netværk 2024, April
Anonim

Windows-operativsystemer inkluderer funktioner til oprettelse af netværksprofiler. Dette gælder ikke kun brugerkonti, men også bevarelse af netværksforbindelsesindstillinger.

Sådan oprettes en netværksprofil
Sådan oprettes en netværksprofil

Instruktioner

Trin 1

Følg disse trin for at oprette hurtig informationsudveksling mellem computere på netværket og sikre datapålidelighed. Sluk først din firewall. Åbn Kontrolpanel, og vælg menuen "System og sikkerhed". Åbn Windows Firewall-menuen. Klik nu på "Tænd eller sluk for firewall" -elementet.

Trin 2

Vælg din netværkstype (hjemme eller offentlig), og deaktiver firewallen for den. Åbn nu Netværks- og delingscenter, og klik på "Avancerede delingsindstillinger".

Trin 3

Aktiver elementet "Aktivér netværksopdagelse". Nederst i arbejdsmenuen skal du finde og aktivere indstillingen "Aktivér adgangskodebeskyttet deling". Klik på knappen "Gem ændringer".

Trin 4

Gå nu til computerens kontrolpanel til menuen "Brugerkonti". Klik på emnet "Tilføj eller fjern konti". Klik på knappen "Opret konto". Indtast dets navn, og marker afkrydsningsfeltet ud for "Generel adgang". Klik på knappen "Opret konto".

Trin 5

Klik nu på den nye konto og gå til punktet "Opret adgangskode". Indtast adgangskoden til denne bruger, og klik på knappen "Gem adgangskode". Prøv kun at bruge denne konto til fjernforbindelser til din computer. Dette vil være din netværksprofil.

Trin 6

For at åbne en bestemt mappe eller et helt lokalt drev for at få adgang til den med den oprettede profil skal du følge nedenstående procedure. Åbn computermenuen, og vælg den ønskede mappe. Højreklik på det, og hold markøren over menuen Deling. Vælg "Specifikke brugere".

Trin 7

Indtast navnet på den oprettede konto, og klik på knappen "Tilføj". Det nye kontonavn vises på den nederste liste. Venstreklik på det, og vælg indstillingen Læs og skriv for at tillade denne bruger at slette og ændre filer i den pågældende mappe eksternt. Klik på knappen Del, og vent på, at indstillingerne gælder.

Anbefalede: