Sådan Oprettes En Dynamisk Adresse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Dynamisk Adresse
Sådan Oprettes En Dynamisk Adresse

Video: Sådan Oprettes En Dynamisk Adresse

Video: Sådan Oprettes En Dynamisk Adresse
Video: Dynamic Address Demonstration 2024, April
Anonim

En dynamisk adresse er en teknologi, der gør det muligt at opdatere oplysninger på en DNS-server i realtid eller automatisk. Det bruges til at oprette et permanent domænenavn på en computer med en variabel IP-adresse. I øjeblikket er der mange dynamiske DNS-udbydere, blandt hvilke de mest populære er DynDNS, no-ip, TZO, FreeDNS og andre.

Sådan oprettes en dynamisk adresse
Sådan oprettes en dynamisk adresse

Instruktioner

Trin 1

Registrer dig på webstedet for din valgte udbyder. For eksempel, for en DynDNS-udbyder skal du følge linket https://account.dyn.com/entrance/, hvor du indtaster dine kontaktoplysninger, kommer med et brugernavn og en adgangskode. Klik derefter på knappen "Opret konto". Det er meget vigtigt at angive en ægte e-mail-adresse, da den modtager en e-mail, der bekræfter registreringen. Aktivér din konto ved at klikke på linket i e-mailen.

Trin 2

Vælg et passende domænenavn, og link det til din konto. For at gøre dette skal du gå til afsnittet "Mine tjenester" og vælge elementet "Tilføj værtsservices". Kom med et tredje niveau domæne fra de muligheder, som systemet foreslår.

Trin 3

Læs servicevilkårene for tjenesten, klik på knappen "Næste". Bekræft derefter oprettelsen af den dynamiske adresse ved at klikke på knappen "Aktiver tjenester".

Trin 4

Indtast den angivne adresse i indstillingerne for ADSL-modemet eller routeren for automatisk at binde den til udbyderens dynamiske IP-adresse. Hvis du opretter forbindelse til internettet direkte fra din computer, skal du downloade et specielt program fra udbyderens websted. I det første tilfælde skal du starte modemindstillingerne, vælge DDNS-sektionen og gå til emnet Værktøjer eller Avanceret, hvor du angiver den oprettede dynamiske adresse.

Trin 5

Download et dynamisk adresseadministrationsprogram til din pc. For at gøre dette skal du gå til downloads sektionen på din udbyders websted. For eksempel for DynDNS-tjenesten findes downloadapplikationen på

Trin 6

Kør det installerede program, og indtast dine kontooplysninger for godkendelse. Marker afkrydsningsfeltet for den adresse, som du vil knytte til denne computer, gå derefter til indstillingerne og markér start af programmet sammen med starten af operativsystemet.

Anbefalede: