Sådan Finder Du Ud Af Adgangskoden Til Jimm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Adgangskoden Til Jimm
Sådan Finder Du Ud Af Adgangskoden Til Jimm

Video: Sådan Finder Du Ud Af Adgangskoden Til Jimm

Video: Sådan Finder Du Ud Af Adgangskoden Til Jimm
Video: Sådan opsættes TP-Link 4G LTE-router 2024, April
Anonim

Når du bruger instant messengers som jimm og icq, anbefales det at bruge de mest komplekse adgangskoder. Disse apps er alternativer til hinanden, så hvis du har glemt din jimm-adgangskode, kan du også bruge icq-adgangskode til gendannelsesmetoder.

Sådan finder du ud af adgangskoden til jimm
Sådan finder du ud af adgangskoden til jimm

Instruktioner

Trin 1

Brug standardmetoden til at gendanne adgangen til din icq-konto. For at gøre dette skal du gå til webstedet icq.com. På øverste panel vil du se påskriften "Support", flyt musemarkøren over den, og vælg derefter "Glemt din adgangskode?" Fra rullemenuen. Derefter skal du på den nye side, der åbnes foran dig, indtaste en af de tre identifikatorer, du husker - mobilnummer, e-mail-adresse eller icq-nummer. Indtast bekræftelseskoden i det relevante felt, og klik derefter på "Næste".

Trin 2

Hvis du har valgt at gendanne ved hjælp af en e-mail-boks, sendes der et brev med et link til din e-mail, der er angivet under registreringen af din icq-konto. Klik på den, hvorefter du kan indstille en ny adgangskode til din icq-konto. Bemærk, at det kan tage lidt tid, før e-mailen med linket leveres.

Trin 3

Hvis du tidligere har linket et mobilnummer til din icq-konto, skal du bruge gendannelse ved hjælp af en mobiltelefon. Når du gendanner din adgangskode, skal du indtaste dit mobilnummer, hvorefter en SMS med en gendannelseskode sendes til din telefon. Indtast det på den side, som du vil blive omdirigeret til, efter at du har klikket på knappen "Næste", hvorefter du kan ændre din adgangskode til en ny.

Trin 4

Hvis du indtastede dit ICQ-nummer, sendes et link til din e-mail-boks ved at klikke på, hvor du kan gendanne din glemte adgangskode. I dette tilfælde svarer dine handlinger til dem, der er beskrevet i trin 2.

Trin 5

Du kan også gøre det muligt at ændre din adgangskode uden at bruge icq.com-tjenesten. For at gøre dette skal du registrere dig på rambler.ru-webstedet og derefter logge ind på linket https://icq.rambler.ru/change.html og markere afkrydsningsfeltet ud for linjen "Jeg har allerede et ICQ-nummer", angiv derefter icq-nummeret og adgangskoden … I dette tilfælde ændres ikke kun adgangskoden til adgang til tjenesterne fra rambler.ru-tjenesten, men også adgangskoden til adgang til icq. Når du har indtastet de krævede data, skal du indtaste kontrolnumrene og klikke på "OK".

Anbefalede: