Sådan Gemmes Mail, Når Du Geninstallerer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gemmes Mail, Når Du Geninstallerer
Sådan Gemmes Mail, Når Du Geninstallerer

Video: Sådan Gemmes Mail, Når Du Geninstallerer

Video: Sådan Gemmes Mail, Når Du Geninstallerer
Video: Учебное пособие Contabo - Обзор панели инструментов Contabo - Учебное пособие по Contabo VPS 2024, Marts
Anonim

Når du geninstallerer operativsystemet, mister du en masse data, der bruges af forskellige programmer. Mange e-mail-klienter leverer funktionen til at eksportere korrespondance for yderligere at gendanne adgangen til den efter geninstallation.

Sådan gemmes mail, når du geninstallerer
Sådan gemmes mail, når du geninstallerer

Nødvendig

  • - mail klient;
  • - konverter.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at bevare din e-mail-korrespondance, når du geninstallerer operativsystemet, skal du bruge eksportfunktionen. For at gøre dette skal du starte din mailklient og gå til menuen med indgående beskeder i din postkasse, hvor du tidligere har godkendt dig selv i det program, du bruger. Vælg alle de bogstaver, du vil beholde for yderligere at eksportere dem til det nyinstallerede program.

Trin 2

Find din værktøjslinje til e-mail-klienten, og find menuen Eksport-e-mail på den. Derefter skal dine meddelelser gemmes i en fil på en flytbar disk, der er tilsluttet din computer eller til ethvert andet drev, der ikke formateres under geninstallationen af operativsystemet.

Trin 3

Gentag denne handling for resten af dine mailklientmapper. Hvis du ikke er sikker på, at kun spam er i kategorien tvivlsomme e-mails, skal du også tage en sikkerhedskopi. Gem også korrespondancen i en fil på den samme disk, luk derefter programmet, og fortsæt med at geninstallere operativsystemet.

Trin 4

Efter installation af Windows på din computer, skal du også installere din e-mail-klient, som du brugte til at udveksle e-mail-meddelelser tidligere. Gå til menuen for import af beskeder fra værktøjsmenuen, og vælg de chatfiler, du har gemt på det drev, der er tilsluttet din computer. Dine gamle meddelelser gemmes i de samme sektioner som før eller i arkivmenuen afhængigt af det program, du bruger.

Trin 5

For at eksportere mailbeskeder til andre klienter, skal du sørge for, at filtypen besked understøttes af softwaren, ellers læses dataene ikke. Du skal bruge forskellige konverteringsprogrammer her. Brug også denne instruktion, når du geninstallerer mailklienten på din computer. Bemærk, at mange programmer understøtter geninstallationstilstand uden at miste brugerdata.

Anbefalede: