Sådan Kontakter Du Administratoren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontakter Du Administratoren
Sådan Kontakter Du Administratoren

Video: Sådan Kontakter Du Administratoren

Video: Sådan Kontakter Du Administratoren
Video: Учебники G Suite Урок 1: Администрирование пользователей 2024, April
Anonim

Hvis du vil kontakte administratoren af en ressource, kan du sende din appel til de forud specificerede kontaktoplysninger. Telefon, icq-nummer eller e-mail-adresse - normalt er disse oplysninger angivet i det tilsvarende afsnit på siden.

Sådan kontakter du administratoren
Sådan kontakter du administratoren

Nødvendig

Computer, internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har spørgsmål til administrationen af denne eller den anden ressource, kan du stille dem ved at kontakte de kontaktoplysninger, der er angivet på hjemmesiden. Disse oplysninger placeres normalt det mest synlige sted, for eksempel i sidens overskrift. Hvis der ikke er kontaktpersoner i overskriften, vil de højst sandsynligt blive præsenteret på en specielt tilgængelig side eller helt nederst på siden.

Trin 2

Som kontakter til kommunikation er e-mail-adressen normalt angivet. Hvis webstedet tilhører en kommerciel organisation, kan siden ud over e-mailen offentliggøre et telefonnummer, ICQ-nummer samt organisationens Skype-navn. En sådan række kontakter er i de fleste tilfælde rettet mod det mest behagelige niveau for kommunikation med brugeren.

Trin 3

Hvis du ikke finder kontaktoplysninger på webstedet, og dialogen med administratoren er meget vigtig for dig, så prøv at finde ud af kontaktoplysningerne gennem tjenesten Hvem er. For at gøre dette skal du indtaste webstedsadressen i det relevante felt på tjenesten og klikke på knappen "OK". Vent til siden opdateres. Når siden er opdateret, vil du se oplysninger om domæneejeren. Det er muligt, at det er han, der er administrator af webstedet, eller han kan fortælle dig, hvordan du kontakter ham.

Anbefalede: