Sådan Opsættes En ASUS WL-520GC Router

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes En ASUS WL-520GC Router
Sådan Opsættes En ASUS WL-520GC Router

Video: Sådan Opsættes En ASUS WL-520GC Router

Video: Sådan Opsættes En ASUS WL-520GC Router
Video: Как настроить роутер ASUS WL-520gC 2024, April
Anonim

Når ejerne af stationære computere har en bærbar computer udstyret med trådløs netværkssupport, opstår opgaven at kombinere disse to enheder til samtidig adgang til Internettet. Korrekt konfiguration af asus wl-520gc-routeren kan du løse problemet.

Sådan oprettes en asus wl-520gc router
Sådan oprettes en asus wl-520gc router

Instruktioner

Trin 1

Tilslut dit stationære computerkabel til en af de fire porte på routeren. Tilslut hjemmenetværkskablet til Wan-porten.

Trin 2

Gem indstillingerne for den aktuelle internetforbindelse i en separat fil. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start", vælge "Indstillinger" og gå til "Kontrolpanel". I det nye vindue skal du klikke på genvejen "Netværksforbindelser". Du vil se afsnittet "LAN". Find linjen "Lokalforbindelse" i den. Højreklik for at åbne Egenskaber. Fremhæv fanen "Generelt", og vælg linjen "Internetprotokol". Klik på knappen Egenskaber. Opret et tekstdokument, og kopier alle parametrene fra denne fane til det.

Trin 3

Indstil nye parametre. Vælg værdierne "Hent en ip-adresse automatisk" og "Hent dns-server automatisk", klik på "OK".

Trin 4

Fortsæt med at konfigurere routeren. Indtast "https://192.168.1.1" i adresselinjen i din internetbrowser uden citaterne. I vinduet, der vises, skal du udfylde felterne for indtastning af dit brugernavn og din adgangskode. Indtast ordet "admin" i begge linjer, og klik på "OK".

Trin 5

I det næste vindue skal du vælge "Hurtig opsætning" og klikke på knappen "OK". Vælg den tidszone, du befinder dig i, og klik på Næste. I de værdier, der vises, skal du vælge "PPTP" og klikke på "Næste" igen. I et nyt vindue bliver du bedt om at indtaste det brugernavn og den adgangskode, du har fået af din internetudbyder, for at få adgang til internettet. Klik på knappen "Næste" igen.

Trin 6

Gå til wan ip-indstillingerne. Vælg "nej" ud for "Hent ip automatisk". Indtast derefter IP-adresse, undernetmaske og standard gateway-værdier, der er gemt i tekstdokumentet i de tilsvarende felter. Ud for linjen "Få dns automatisk" sæt "nej". Klik på Næste.

Trin 7

Kom med et navn til det fremtidige trådløse netværk og skriv det i feltet "ssid". Vælg det ønskede sikkerhedsniveau, og indtast en vilkårlig adgangskode. Klik på Udfør.

Anbefalede: