Sådan Opsættes Internettet Via D-link-modem

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Internettet Via D-link-modem
Sådan Opsættes Internettet Via D-link-modem

Video: Sådan Opsættes Internettet Via D-link-modem

Video: Sådan Opsættes Internettet Via D-link-modem
Video: Подключение и настройка маршрутизаторов D-Link 2024, April
Anonim

D-link firma er en af de mest populære producenter af netværksudstyr. Inkluderet ADSL-modemer, der bruges til at oprette forbindelse til Internettet. De fleste virksomheder, der leverer internetforbindelsestjenester til hjemmebrugere, konfigurerer forbindelsen selv. Men nogle gange bliver det nødvendigt at gøre det selv, for eksempel hvis du beslutter at udskifte et gammelt modem.

Sådan opsættes internettet via d-link-modem
Sådan opsættes internettet via d-link-modem

Instruktioner

Trin 1

Tilslut enheden til din computer og til en stikkontakt. Et netværkskabel er inkluderet i modemmet. Sæt det i modemet med den ene ende og den anden til netværksporten på din computer. Deres form udelukker muligheden for fejl. Begge ender af kablet er ækvivalente, det vil sige, det gør ingen forskel, hvilket stik der er tilsluttet modemet og hvilket til computeren. Fjern strømadapteren fra pakken, tilslut den til modemet og til stikkontakten. Tryk på On-knappen på bagsiden af dit d-link-modem. Netværks- og forbindelsesindikatorerne på forsiden lyser.

Trin 2

Start en hvilken som helst internetbrowser, og indtast følgende numre i adresselinjen: 192.168.1.1 er modemets standardnetværksadresse. Tryk på Enter-tasten, og du vil se et vindue, der beder om et brugernavn og en adgangskode. Som standard er dette ord admin. Indtast det i feltet Brugernavn og adgangskode, og klik derefter på OK. Browseren viser en side, hvor du kan konfigurere Internettet via d-link-modemet.

Trin 3

Find dit brugernavn, adgangskode og netværksindstillinger - VPI og VCI i de dokumenter, der leveres af din tjenesteudbyder. Disse er signalmodulationsparametre, uden dem er det ikke muligt at oprette forbindelse til Internettet, selv med det korrekte brugernavn og adgangskode.

Trin 4

Klik på knappen mærket WAN på modemkonfigurationssiden. Det er i kolonnen til venstre. I den centrale del af skærmen skal du finde knappen Tilføj og aktivere den. Siden med forbindelsesindstillinger åbnes. Indtast oplysninger fra dine udbyderdokumenter i VCI- og VPI-felterne. Klik på knappen Næste nederst på skærmen.

Trin 5

Placer en prik ved PPP over Ethernet (PPPoE) på den næste installationsside. I den nederste halvdel af skærmen skal du vælge LLC / SNAP-BRIGING fra rullelisten og klikke på Næste for at fortsætte til næste trin.

Trin 6

Indtast dit brugernavn og din adgangskode i felterne PPP-brugernavn og PPP-adgangskode. Marker afkrydsningsfeltet Keep Alive i midten af siden, og klik på knappen NÆSTE nederst.

Trin 7

Marker afkrydsningsfelterne ved siden af Enable NAT og Enable Firewall samt Enable WAN Service. Klik på Næste og gå til siden Forbindelsesoversigt. Klik på knappen Anvend, og vent et par minutter. Modemet genstarter ved hjælp af de nye parametre.

Trin 8

Åbn siden med modemindstillinger i browseren - 192.168.1.1, indtast login og adgangskoden "admin". Klik på afsnittet Enhedsinfo i venstre side af siden. Skærmen til forbindelsesoplysninger vises. Hvis alle linjer er optaget af netværksadresser, var du i stand til med succes at konfigurere Internettet via d-link-modemet. Ellers skal du gentage installationsproceduren og nøje kontrollere de indtastede data.

Anbefalede: