Sådan Oprettes En Apple-konto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Apple-konto
Sådan Oprettes En Apple-konto

Video: Sådan Oprettes En Apple-konto

Video: Sådan Oprettes En Apple-konto
Video: Как сделать учетную запись APPLE ID | Как создать ICLOUD на новом iphone 12 mini | видео-инструкция 2024, Marts
Anonim

For at oprette en ny konto anbefaler Apple at bruge din iPhone, men uden at forbinde denne enhed til en computer kan denne handling afsluttes lige så vellykket. For at gøre dette er det slet ikke nødvendigt at bruge et bankkort.

Sådan oprettes en Apple-konto
Sådan oprettes en Apple-konto

Nødvendig

ITunes-software

Instruktioner

Trin 1

Installer og kør iTunes-hjælpeprogrammet. Angiv dit land (Rusland) i programindstillingerne, hvis dette felt indeholder et andet land. Vælg derefter applikationen, der er markeret gratis, og venstreklik på knappen Hent app.

Trin 2

I det vindue, der vises, skal du klikke på knappen "Opret en konto" og derefter på knappen Fortsæt, hvilket betyder at fortsætte proceduren for oprettelse af en konto. Gennemgå licensaftalen, og marker afkrydsningsfeltet ud for "Jeg har læst vilkårene og betingelserne." Tryk på Enter-tasten for at gå til det næste vindue.

Trin 3

Nu skal du indtaste dine kontooplysninger. Det første tomme felt er E-mail-adresse, da en e-mail-adresse bruger e-mail, som du bruger ofte nok. Bemærk, at der sendes et brev til denne adresse med et link til bekræftelse af registreringen, så mailen skal være reel.

Trin 4

Værdien af elementerne Password og Verify bruges som adgangskode. Her skal du indtaste kodeordet og dets bekræftelse, så systemet er sikker på, at adgangskoden ikke blev opfundet ved et uheld. Standardadgangskodelængden er mindst 6 tegn (latinske bogstaver og tal).

Trin 5

Sikkerhedsspørgsmålet og svaret på det (Spørgsmål og svar) skal indtastes med engelske bogstaver (du kan bruge omskrivning). Det anbefales at skrive spørgsmålet på det engelske tastaturlayout, det bliver lettere at besvare, hvis du mister din adgangskode.

Trin 6

Mest sandsynligt vil du ikke læse virksomhedsnyhederne, som sendes til din mail på engelsk, så fjern markeringen fra det sidste element, og klik på knappen Fortsæt.

Trin 7

I det næste vindue skal du angive betalingsmetoden. Hvis du vælger Ingen, har du ikke en aktiv mulighed for at købe andre produkter. Klik på knappen Fortsæt for at afslutte oprettelsen af din nye konto. Åbn din e-mail-konto, og følg linket for at bekræfte eksistensen af en e-mail.

Anbefalede: