Sådan ændres Efternavnet På Vkontakte

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Efternavnet På Vkontakte
Sådan ændres Efternavnet På Vkontakte

Video: Sådan ændres Efternavnet På Vkontakte

Video: Sådan ændres Efternavnet På Vkontakte
Video: Hvis de sociale netværk studerede i skolen! Tik Tok vs Likee! I det virkelige liv! 2024, April
Anonim

Vkontakte er et af de mest populære og ældste russiske sociale netværk. Dens skaber er Pavel Durov. Webstedet udvikler sig konstant, nye muligheder vises for brugerne, systemfejl rettes.

Sådan ændres efternavnet på Vkontakte
Sådan ændres efternavnet på Vkontakte

Instruktioner

Trin 1

For at ændre efternavnet i din personlige profil på Vkontakte-webstedet skal du gå online, gå til portalen og indtaste din adgangskode og logge ind i feltet i øverste venstre hjørne. Login er oftest en e-mail-adresse. Adgangskoden indstilles af brugeren. For ikke at glemme det skal du oprette et dokument, hvor du indtaster komplekse login og adgangskoder. Det er mere praktisk ikke at huske hver gang kombinationen af bogstaver og tal, men blot kopiere den og indsætte den i det ønskede vindue.

Trin 2

Hvis du har glemt koden, skal du klikke på knappen "Gendan adgangskode". En ny sendes til din telefon (hvis den er "bundet" til profilen) eller den e-mail-adresse, der er angivet under tilmeldingen. Indtast det på hovedsiden til Vkontakte under login. Når du åbner din profil, kan adgangskoden ændres til en anden. Koden skal indeholde latinske eller russiske bogstaver, tal og afvige fra den foregående kryptering.

Trin 3

For at ændre navnet på Vkontakte skal du kigge efter linket "Min side" i din profil. Du vil se det i hovedmenuen til venstre øverst. Der vil være en "Rediger" -knap ved siden af, skrevet med lysegrå skrifttype. Følg den til den nye menu. Der kan du redigere personlige data - navn, efternavn, køn, civilstand, fødselsdato, hjemby osv.

Trin 4

Skift efternavnet til et nyt under fanen "Generelt". I nogen tid kan kun russiske bogstaver bruges til at skrive. Webstedet accepterer ikke det latinske alfabet. Men i stedet for et efternavn kan du angive et pseudonym. Ordet skal være anstændigt. Sider med fordobling af filmstjerner, politik og showbusiness er også blokeret.

Trin 5

Udover efternavnet kan du under fanen "Generelt" ændre familiens sammensætning på den næste fane - "Kontakter" - angiv telefonnummer, hjemmeside, e-mail. På fanen "Interesser" skal du beskrive dine lidenskaber og hobbyer i "Uddannelse" - angiv skolens nummer og universitetets navn (så dine klassekammerater og klassekammerater nemt kan finde dig). Du kan også udfylde linjerne på fanerne "Karriere", "Service" og "Position".

Anbefalede: