Sådan ændres Efternavnet I Mailen

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Efternavnet I Mailen
Sådan ændres Efternavnet I Mailen

Video: Sådan ændres Efternavnet I Mailen

Video: Sådan ændres Efternavnet I Mailen
Video: Ladybug og Chat Noir og deres børn. Eventyr om natten fra Marinette Miraculous 2024, April
Anonim

Når du har ændret efternavnet, skal du ikke kun ændre dokumenterne, men også e-mail-adressen, især hvis den bruges til forretningskorrespondance. Det er ikke nødvendigt at oprette en ny konto i posttjenesten, du kan ændre efternavnet i mailindstillingerne.

Sådan ændres efternavnet i mailen
Sådan ændres efternavnet i mailen

Er det nødvendigt

  • - internettet;
  • - e-mail.

Instruktioner

Trin 1

Du kan ændre efternavnet i mail.ru mail som følger. Gå til din e-mail-konto. I menulinjen, hvor fanerne "Skriv", "Afkryds", "Adresser" er angivet, er der fanen "Mere". Klik på den og klik på linjen "Indstillinger". Den venstre kolonne indeholder en liste over disse sektioner, hvor du kan foretage ændringer. Vælg linjen "Personlige data" på denne liste. Indtast et andet efternavn på tastaturet, og klik på "Gem".

Trin 2

Rambler-mail Log ind i din postkasse for at ændre dit efternavn på rambler-webstedet. Hold markøren over dit brugernavn i øverste højre hjørne, som du indtaster, når du indtaster din e-mail-konto. Vælg linjen "Min konto" på listen over faner, der vises. Klik på påskriften "Skift data". Indtast et nyt efternavn i linjen "Efternavn" og klik på "Gem".

Trin 3

Yandex-mail Du kan ændre efternavnet i yandex-mail på samme måde som i det foregående trin. Log ind på din postkasse ved at skrive dit brugernavn og din adgangskode. Flyt musepilen over dit brugernavn i øverste højre hjørne, og klik på fanen "Pas". Skift efternavn, og vælg "Gem".

Trin 4

Gmail - Google Mail Det er ikke svært at ændre efternavnet i din google-postkasse såvel som på andre websteder. Klik på dit navn øverst til højre og vælg fanen "Profil". Klik på indskriften "Skift profil" ud for dit navn og efternavn. Hold markøren over efternavnet og højreklik på det. I det vindue, der åbnes, skal du indtaste det ændrede efternavn i det felt, der er beregnet til det, og klikke på "Gem".

Anbefalede: