Sådan Oprettes Et Videogalleri

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Videogalleri
Sådan Oprettes Et Videogalleri

Video: Sådan Oprettes Et Videogalleri

Video: Sådan Oprettes Et Videogalleri
Video: Padstack Editor - Sådan oprettes en SMD padstack 2024, April
Anonim

I dag skaber websteder en god indkomst for deres ejere. Men i et konkurrencepræget miljø er det nødvendigt konstant at vedligeholde din ressource i TOP, ellers finder brugere og søgemaskiner det simpelthen ikke. En af måderne er at udfylde webstedet med videoindhold.

Sådan oprettes et videogalleri
Sådan oprettes et videogalleri

Instruktioner

Trin 1

World Wide Web har et stort antal tjenester, der gør det muligt at oprette et videogalleri på ressourcen til de brugere, der ikke har nok diskplads i deres computerhukommelse til at rumme store videofiler. Disse tjenester gemmer video, den afspilles gennem dem. En anden fordel ved denne metode er den relativt lette implementering. Af disse er YouTube den mest populære.

Trin 2

Hvis du vil oprette et videogalleri på dit websted, skal du først sende videoen på YouTube.com. Hvis du ikke er registreret på den, skal du sørge for at gennemgå denne procedure. Først og fremmest, som i de fleste tilfælde, skal du oprette en konto. Klik på den tilsvarende knap for at gå til den side, hvor du skal indtaste følgende data: fødselsdato og fødselsår, bopælsland, angiv køn og klik på feltet "Jeg accepterer".

Trin 3

Forstuder de vilkår og betingelser, der er angivet af YouTube-tjenesten. Indtast derefter adressen på din postkasse, indtast den nye adgangskode to gange. Derefter skal du omhyggeligt skrive de tegn (captcha), der vises i vinduet). Registreringen er gennemført.

Trin 4

Klik på knappen mærket "Tilføj video". Klik på den samme knap på den fremhævede side. Derefter skal du vælge den video, der skal downloades, og som findes på din computer. Klik på "Åbn".

Trin 5

Kom med et navn til din historie, skriv tags til søgrobotter, i rullemenuen skal du vælge den overskrift, hvor videofilen vil blive præsenteret. Fuldfør proceduren for udstationering på webstedet ved at klikke på knappen med titlen "Gem ændringer". Vær opmærksom på, at den maksimale filstørrelse ikke er mere end 2 GB, og afspilningstiden er 15 minutter.

Trin 6

For at videoen skal kunne afspilles på din ressource i sidens HTML-kode, skal du skrive linket og HTML-koden ned.

Anbefalede: