Sådan Tilsluttes To Kontakter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilsluttes To Kontakter
Sådan Tilsluttes To Kontakter

Video: Sådan Tilsluttes To Kontakter

Video: Sådan Tilsluttes To Kontakter
Video: Как подключить мотор от стиральной машины. (Две скорости) 2024, April
Anonim

Når der oprettes et stort lokalt netværk, er det ofte nødvendigt at kombinere et stort antal forskellige enheder. Rette kabler anbefales til direkte tilslutning af netværksudstyr.

Sådan tilsluttes to kontakter
Sådan tilsluttes to kontakter

Instruktioner

Trin 1

For at komme i gang skal du købe et netværkskabel med den krævede længde. Det er nødvendigt at bruge RJ45-kabler med LAN-stik til at forbinde switche. Hvis du selv krymper ledningerne, skal du bruge metoden med direkte krympning, da det omvendte (kryds, kryds) ofte bruges til at forbinde to computere sammen.

Trin 2

Frigør en LAN-port på hvert netværkshub. Hvis du bruger en auto-tuner-enhed, kan du vælge en hvilken som helst kanal. Det er bedre ikke at bruge LAN1-porten, når du arbejder med en brugerdefineret switch.

Trin 3

Tilslut et netværkskabel til begge enheder. Genstart begge kontakter, hvis indikatoren ikke begynder at blinke intensivt. Nu er alle enheder, der er forbundet til disse hubs, en del af et enkelt lokalt netværk.

Trin 4

Hvis netværkshubs er tilsluttet routere eller andre lignende enheder, skal du sørge for, at der ikke er nogen "ring" -forbindelse. Faktum er, at eksperter kategorisk ikke anbefaler at tilslutte tre netværkshubs i par. Når alt kommer til alt, vil dette føre til, at disse enheder holder op med at fungere korrekt.

Trin 5

Og hvis du stadig finder en "ring" -forbindelse, skal du bare tilslutte kontakterne igen. Opret således nye forbindelser, så netværksenheder ikke er forbundet til hinanden gennem flere kanaler på én gang.

Trin 6

Undgå at bruge meget lange netværkskabler. Dette kan føre til, at dataoverførselshastigheden over det lokale netværk reduceres. Tilslut ikke bærbare computere eller stationære computere til flere switche, der er en del af det samme lokale netværk på én gang.

Trin 7

Indstil dine egne ip-adresser til alle computere, når du konfigurerer det lokale netværk ved hjælp af switche. Husk, at hver ip-adresse skal være unik.

Anbefalede: