Sådan Gør Du Opera Til Standardbrowseren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Opera Til Standardbrowseren
Sådan Gør Du Opera Til Standardbrowseren

Video: Sådan Gør Du Opera Til Standardbrowseren

Video: Sådan Gør Du Opera Til Standardbrowseren
Video: How To Make Opera Default Browser In Windows 10 2024, April
Anonim

Der er i øjeblikket mange browsere tilgængelige til at surfe på nettet. Hver af dem har sine egne fordele og ulemper, og hver bruger vælger den, der synes at være den mest bekvemme. Især hvis du planlægger at bruge denne browser som standard - det vil sige åbne links fra mail, Skype og andre messengers i den. Det sker dog ofte, at systemet automatisk vælger og installerer standardbrowseren under installationen - oftest Internet Explorer. Hvordan ændrer du dette, hvis du foretrækker Opera?

Sådan gør du Opera til standardbrowseren
Sådan gør du Opera til standardbrowseren

Instruktioner

Trin 1

For at gøre Opera-webbrowseren til din standard- eller standardbrowser skal du først forstå, om Opera er installeret på din computer. For at gøre dette skal du gå til "Kontrolpanel" (i næsten ethvert system, du kan komme ind i det via "Start") og åbne emnet "Programmer" eller "Tilføj / fjern programmer". I det vindue, der åbnes, vil du se en liste over programmer installeret på din computer i alfabetisk rækkefølge. Opera, hvis den er installeret, vises på denne liste.

Trin 2

I tilfælde af at du ikke har Opera-browseren installeret, skal du installere den. Dette kan gøres på den officielle hjemmeside for programmet www.opera.com. Webstedet har en russisk grænseflade. Direkte på hovedsiden, på webstedsbanneret, vil du se knappen "Download version 11.52 til Windows"; hvis ikke, er der en vandret menu under banneret, hvorfra du skal vælge det første punkt: "Opera til PC, Mac og Linux".

Trin 3

Klik på knappen "Download version 11.52 til Windows". Downloaden starter enten automatisk, eller du vil se en side med teksten “Tak for downloading. Hvis download ikke starter, skal du klikke her. " Følg linket, og download begynder.

Trin 4

Når browseren er downloadet, skal du installere den på din computer. Efter start af Opera_1152_int_Setup.exe-filen åbnes et vindue med teksten: "Ved at klikke på" Accepter og installer "accepterer du" Opera Servicevilkår ". Klik på "Accepter og installer", og Opera-browseren installeres på din computer.

Trin 5

Når den er installeret, bliver Opera automatisk din standardbrowser.

Trin 6

Hvis Opera allerede er installeret på din computer, men ikke "ønsker at være" standardbrowseren, skal du gøre følgende. Åbn din browser, og klik i øverste venstre hjørne på knappen med det røde bogstav "O" og påskriften "Opera". I den udvidede menu skal du vælge "Indstillinger: Generelle indstillinger". Vælg derefter fanen "Avanceret" og derefter "Programmer" -elementet. Der åbnes et vindue, der indeholder feltet "Bekræft, at Opera er standardbrowser". Marker dette felt, og genstart din browser. Ved opstart vises et vindue, der spørger”Opera er ikke installeret som standardbrowser på din computer. Vil du angive Opera som standardwebbrowsing-applikationen? " Klik på "Ja", og Opera bliver standardbrowseren på din computer.

Anbefalede: