Sådan Gør Du Google Til Din Startside

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gør Du Google Til Din Startside
Sådan Gør Du Google Til Din Startside

Video: Sådan Gør Du Google Til Din Startside

Video: Sådan Gør Du Google Til Din Startside
Video: ITproblem.dk - Sådan ændrer du din startside 2024, April
Anonim

Hvis du ofte bruger Google-tjenester, skal du derefter indstille www.google.ru-siden som startside i din browser, og derefter hver gang du tænder den, behøver du ikke indtaste en adresse eller vælge et bogmærke.

Sådan gør du Google til din startside
Sådan gør du Google til din startside

Instruktioner

Trin 1

For at gøre Google til din startside i Internet Explorer skal du åbne menuen "Funktioner", klikke på linjen "Internetindstillinger" og indtaste adressen www.google.ru i feltet "Startside" og klikke på "OK".

Trin 2

For Google Chrome-browseren er installationsproceduren som følger: Klik på skruenøgleikonet i øverste højre hjørne af browservinduet, og vælg "Indstillinger". I feltet "Startside" skal du indtaste adressen www.google.ru og klikke på knappen "OK".

I Opera-browseren kan du indstille startsiden gennem "Menu" ved at vælge afsnittet "Indstillinger" og derefter underafsnittet "Generelle indstillinger". Indtast www.google.ru i feltet Hjem, og klik på OK.

Trin 3

For at indstille startsiden i Mozilla Firefox-browseren skal du klikke på Firefox-knappen i øverste venstre hjørne af vinduet og vælge "Indstillinger". Under fanen Generelt skal du indtaste www.google.ru i feltet Startside og klikke på OK.

En startside er en side, der åbnes i et browservindue hver gang den starter, eller når du trykker på en særlig Hjem-knap eller en bestemt tastaturgenvej (for eksempel Alt-Home i Internet Explorer, Mozilla Firefox eller Ctrl-Space i Opera). Men hjemmesiden er ikke altid nyttig for brugeren. Derfor har hver browser en funktion til at ændre startsiden. I hver browser udføres ændringen af startsiden i henhold til en bestemt algoritme.

Trin 4

Internet Explorer 4

Åbn først menuen "Vis", og vælg derefter "Internetindstillinger". I sektionen "Startside" skal du indtaste linket til den ønskede side i menuen "Adresse". Klik på "OK" for at gemme ændringerne.

Trin 5

Internet Explorer 5

I menuen "Funktioner" skal du vælge "Internetindstillinger". Indtast derefter adressen på fanen "Generelt" i linjen "Startside".

Trin 6

Netscape

For at komme i gang skal du åbne menuen "Rediger" og vælge "Indstillinger" - "Navigator". I blokken "Åbn, når du starter Navigator" fra listen, skal du vælge elementet "Startside". I adressefeltet skal du indtaste et link til webstedet.

Trin 7

Mozilla Firefox

For at ændre startsiden skal du gå til "Værktøjer" - "Indstillinger" - "Generelt". Derefter skal du i afsnittet "Start" vælge "Vis startside" og indtaste internetadressen.

Trin 8

Opera

I denne browser skal du gå til menuen "Funktioner" og vælge "Indstillinger". I et nyt vindue skal du åbne sektionen "Generelt" og angive "Start fra startsiden" i punktet "Ved opstart".

Trin 9

Google Chrome

Hvis du bruger Google Chrome-browseren, skal du åbne menuen "Funktioner" og vælge fanen "Generelt". Marker derefter afkrydsningsfeltet "Åbn denne side" og indtast den ønskede adresse.

Trin 10

Hvis en Google-side åbnes, når browseren startes og ikke kan ændres, er det sandsynligvis ikke en rigtig søgemaskinside, men en malware, der efterligner den. Google ændrer aldrig startsideindstillinger uden brugerens tilladelse. Følg disse instruktioner for at ændre startsiden til den ønskede ved at angive den ønskede adresse i stedet for google.ru. Hvis disse trin ikke hjalp med at løse problemet, er der sandsynligvis malware på din enhed, der åbner en side, der efterligner google.ru.

Trin 11

Alternativt kan du gøre Google til din standardsøgemaskine. For at gøre dette skal du bruge de specifikke instruktioner til din browser.

Trin 12

For at gøre Google til standardsøgemaskinen i Google Chrome på en almindelig computer skal du åbne browseren, i øverste højre hjørne skal du klikke på menuikonet "Indstillinger". Der, i sektionen "Søg", åbnes en rulleliste, hvor du skal vælge Google. På din mobile enhed skal du også åbne Google Chrome, vælge "Indstillinger" der i øverste højre hjørne, gå til afsnittet "Generelt" og klikke på underemnet "Søgemaskine". Der skal du vælge Google.

Trin 13

For Microsoft Edge-browseren skal du åbne google.ru-siden i browseren, klikke på ikonet "Avanceret" øverst til højre i browseren og gå til afsnittet "Indstillinger". I emnet "Yderligere parametre" skal du klikke på "Se yderligere parametre", vælge sektionen "Søg i adresselinjen ved hjælp af", klikke på "Skift søgemaskine". Vælg her "Søg i Google", derefter - "Brug som standard". Hvis du ikke kan se dette emne på listen, skal du foretage en søgning på google.com og gentage trinnene ovenfor.

Trin 14

For Internet Explorer 8 og nyere browsere afhænger rækkefølgen af trin af den specifikke version. For at finde ud af, hvilken version du bruger, skal du vælge "Service" og derefter - "Om". For Internet Explorer 11 skal du åbne en browser, klikke på pil ned i søgefeltet og vælge Tilføj. Overfor Google-søgeforslag, klik på "Føj til Internet Explorer", klik på "Tilføj". Klik på "Service" i øverste højre hjørne. Vælg "Konfigurer tilføjelsesprogrammer", klik på "Søgetjenester", vælg Google der, og indstil indstillingerne til "Standard". For Internet Explorer 10 skal du i øverste højre hjørne af siden klikke på tandhjulsikonet, vælge Konfigurer tilføjelsesprogrammer, i venstre rude, vælge Søgningstjenester, i nederste venstre hjørne af skærmbilledet Find flere tjenester, vælge Google der. Klik på "Føj til Internet Explorer", markér afkrydsningsfeltet ud for "Vælg standardsøgemaskine", klik på "Tilføj".

Trin 15

For at gøre Google til din startside i Firefox skal du åbne den browser, klikke på søgeikonet i søgefeltet i øverste højre hjørne af din browser, vælge Skift søgeindstillinger og vælge Google i afsnittet Standard søgemaskine.

Trin 16

I Safari-browseren skal du klikke på museknappen i søgefeltet, i øverste venstre hjørne, klikke på forstørrelsesglasikonet og vælge Google.

Trin 17

Åbn applikationen "Internet" eller "Browser" i Android-mobilbrowseren, klik på knappen "Menu" på din telefon eller i øverste højre hjørne af browservinduet. Vælg "Indstillinger", derefter "Avanceret", derefter - "Søgemaskine". Vælg der google-søgning.

Anbefalede: