Sådan Konfigureres Modemmet Til Fjernadgang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Konfigureres Modemmet Til Fjernadgang
Sådan Konfigureres Modemmet Til Fjernadgang

Video: Sådan Konfigureres Modemmet Til Fjernadgang

Video: Sådan Konfigureres Modemmet Til Fjernadgang
Video: Настройка Synology Router | Synology 2024, April
Anonim

Fjernadgang til en computer giver dig mulighed for at bruge ressourcerne på denne pc ved at oprette forbindelse til den via et lokalt netværk eller internettet. Hvis du får adgang til din computers netværk via et DSL-modem, skal du konfigurere dette udstyr korrekt.

Sådan konfigureres modemmet til fjernadgang
Sådan konfigureres modemmet til fjernadgang

Nødvendig

  • - DSL-modem;
  • - netværkskabel.

Instruktioner

Trin 1

Slut din computer eller laptop til et DSL-modem. Brug Ethernet-porten (LAN) på dit netværksudstyr til dette. Åbn webgrænsefladen til modemindstillingerne. For at gøre dette skal du indtaste sin IP-adresse i browserfeltet.

Trin 2

Indtast dit brugernavn og din adgangskode, og tryk på Enter-tasten. Udforsk de tilgængelige menuer på DSL-modemindstillingsgrænsefladen. Åbn menuen Netværk eller Netværk. Find NAT-undermenuen, og naviger til den. I fanen "Generelt" eller Generelt skal du angive enhedens driftstilstand Kun SUA. Vælg Routing eller Port Forwarding.

Trin 3

Marker afkrydsningsfeltet ud for Aktiv i menuen Regelopsætning. Dette giver dig mulighed for at definere dine egne regler for netværksforbindelser. I feltet Servicenavn skal du indtaste navnet på den tjeneste eller kommando, som denne regel er oprettet til. Det skal bemærkes, at det ikke er nødvendigt at indtaste det originale navn. Dette felt er beregnet til at hjælpe dig med at navigere i de oprettede regler.

Trin 4

Find nu ud af det portnummer, som fjernadgangsprogrammet bruger. Disse værktøjer kan være Radmin, Remote Desktop, VNC osv. Indtast portværdien i følgende felter: Ekstern portstart (slutning) og intern portstart (slutning).

Trin 5

I feltet Server IP-adresse skal du indtaste værdien af IP-adressen på den computer, du vil oprette forbindelse til. I dit tilfælde er dette adressen på den computer, hvorfra du konfigurerer modemmet.

Trin 6

Klik på knappen Anvend to gange for at gemme indstillingerne. Åbn menuen Netværk eller Netværk, og gå til undermenuen Client List. Find den linje, der viser dataene på din pcs netværkskort, og marker afkrydsningsfeltet Reserver. Klik på knappen Anvend. Nu giver DSL-modemmet altid dit netværkskort den IP-adresse, der i øjeblikket er i brug.

Trin 7

Åbn menuen Sikkerhed, og vælg Firewall. Klik på knappen Tilføj i undermenuen Regler. Vælg WAN til LAN-regeltype. Indtast det portnummer, som fjernadgangsprogrammet bruger to gange, og klik på Anvend. Genstart modemmet, og kontroller, om det er muligt at oprette forbindelse til din pc eksternt.

Anbefalede: