Sådan Logger Du Ind Via Fjernadgang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du Ind Via Fjernadgang
Sådan Logger Du Ind Via Fjernadgang

Video: Sådan Logger Du Ind Via Fjernadgang

Video: Sådan Logger Du Ind Via Fjernadgang
Video: МОЯ СЕСТРА ПРИЕМНАЯ! У нее СТРАШНАЯ ТАЙНА! Она КАРТУН ГЕРЛ ЙОЙО в реальной жизни! 2024, Kan
Anonim

I Windows-operativsystemer XP og nyere er det muligt at oprette forbindelse via et lokalt netværk til en anden computer via fjernadgang. Dette gøres via terminalforbindelser. For at udføre fjernadgang til en computer skal du først foretage nogle indstillinger.

Sådan logger du ind via fjernadgang
Sådan logger du ind via fjernadgang

Er det nødvendigt

to computere forbundet med et lokalt netværk med det installerede OS Windows XP eller højere

Instruktioner

Trin 1

Tænd den computer, som du vil have adgang til via fjernadgang i fremtiden. Vælg "Kontrolpanel" fra hovedmenuen "Start" og start snap-in "System". I det vindue, der vises til venstre, skal du finde sektionen "Avancerede indstillinger". I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Fjernadgang", hvor den vil blive konfigureret.

Trin 2

Aktiver punktet "Tillad fjernhjælp at oprette forbindelse til denne computer." Dette genererer automatisk en undtagelse for Windows Firewall. Klik derefter på knappen "Avanceret". Her skal du indstille tilladelsen til fjernbetjeningen og forbindelsessessionstid. Gå tilbage til fanen Fjernadgang, og vælg indstillingen Forbindelse til eksternt skrivebord.

Trin 3

Indstil brugernavnet og adgangskoden på computeren for at komme ind i systemet. Ellers kan fjernbrugeren ikke oprette forbindelse til den. For at gøre dette skal du gå til Kontrolpanel og vælge snapin-modulet Brugerkonti. Klik på linket "Opret adgangskode", og indtast de nødvendige parametre. Hvis du vil ændre dit brugernavn, skal du klikke på linket "Skift kontonavn".

Trin 4

Overfør til den computer, hvorfra du logger ind via fjernadgang. Hvis du ikke kender navnet på den eksterne computer eller dens IP-adresse i det lokale netværk, skal du indtaste ipconfig-kommandoen på kommandolinjen. Derefter skal du åbne menuen "Start" og vælge "Forbindelse til eksternt skrivebord" i afsnittet "Tilbehør".

Trin 5

Indtast adressen på den computer, som du vil oprette forbindelse til, i det vindue, der vises. Klik på knappen "Opret forbindelse". Hvis forbindelsen er oprettet, vises et vindue, hvor du skal indtaste det brugernavn og den adgangskode, der er installeret på den computer, du logger på. Om nødvendigt kan du indstille yderligere forbindelsesparametre ved at klikke på den tilsvarende knap.

Anbefalede: