Sådan Oprettes Et Magnetlink

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Magnetlink
Sådan Oprettes Et Magnetlink

Video: Sådan Oprettes Et Magnetlink

Video: Sådan Oprettes Et Magnetlink
Video: CONVERT: Magnet Link/Torrent File to Direct Link(2020) 2024, April
Anonim

Magnetlink er en kopi af et hyperlink, som mange kender, men i stedet for et link til en websideside bruges en hash-kode. Baseret på denne kode beregnes filstørrelse og navn. Denne teknologi bruges i peer-to-peer-netværk i de såkaldte torrents.

Sådan oprettes et magnetlink
Sådan oprettes et magnetlink

Nødvendig

UTorrent-software

Instruktioner

Trin 1

For at oprette et magnetlink skal du først og fremmest installere uTorrent-programmet. Det kan downloades fra følgende link https://www.utorrent.com ved at klikke på knappen Download.

Trin 2

Start programmet ved at klikke på U-ikonet i den grønne cirkel. I det vindue, der åbnes, skal du klikke på knappen med billedet af en mørk tryllestav.

Trin 3

I vinduet Opret ny Torrent skal du klikke på knappen Tilføj mappe eller Tilføj fil afhængigt af den type information, du vil dele. I det vindue, der åbnes, skal du vælge en mappe eller fil ved at markere dem med venstre museknap og derefter klikke på knappen "OK".

Trin 4

Gå til blokken "Andre", marker afkrydsningsfeltet ud for "Start distribution" -elementet og klik på knappen "Opret og gem som". Til programspørgsmålet "Vil du fortsætte uden at angive et link til trackeren?" svar bekræftende ved at klikke på knappen "Ja". I det nye vindue skal du angive mappen for at gemme den aktuelle torrentfil. Det anbefales at placere den i nærheden af den aktuelle distributionsmappe.

Trin 5

Dernæst spørger programmet om den angivne mappe, at sidstnævnte er på harddisken, svar ja ved at vælge en lang linje, der starter med ordet "Ja", og derefter klikke på "OK" -knappen.

Trin 6

Operationen til oprettelse af en torrentdistribution er afsluttet. Nu kan du udtrække magnetlinket fra den færdige distribution. For at gøre dette skal du vende tilbage til programmets hovedvindue og højreklikke på linjen med distributionen. I kontekstmenuen skal du vælge Kopier magnet URI.

Trin 7

Gå til forummet eller det sociale netværkssted for at dele linket. Tryk på tasten Shift + Insert eller Ctrl + V. Det indsatte link har følgende format: magnet:? Xt = urn: btih: 43SAZHS6WGHFFIWH5RMK4DZTG6SA4DGVZQ.

Trin 8

Det er værd at bemærke, at for at oprette forbindelse til distributionen af dine venner er det slet ikke nødvendigt at kun bruge dette link, som en mulighed kan du sende en torrentfil til dine venner via e-mail.

Anbefalede: