Sådan Lukkes ICQ

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lukkes ICQ
Sådan Lukkes ICQ

Video: Sådan Lukkes ICQ

Video: Sådan Lukkes ICQ
Video: 15 Способов Пронести ДРУГА в КИНОТЕАТР ! 2024, Kan
Anonim

Mange brugere er vant til at lukke applikationer ved at klikke på krydset i øverste højre hjørne af dets aktive vindue. Denne metode er imidlertid ikke egnet til at lukke et program som ICQ.

Sådan lukkes ICQ
Sådan lukkes ICQ

Nødvendig

Computer, internetadgang, ICQ-klient

Instruktioner

Trin 1

De fleste brugere lukker ICQ ved at klikke på korset, som er placeret i højre hjørne af den åbne applikation. Bemærk, at sådanne handlinger ikke helt stopper programmet, men kun fjerner dets vindue fra skrivebordet. Hvis du vil lukke ICQ helt, kan du bruge følgende metoder.

Trin 2

I det åbne programvindue skal du klikke på knappen "Menu". Nederst på listen, der åbnes, vil du se muligheden "Afslut" ved at klikke på hvilken, du stopper ICQ på din computer. Lige over denne mulighed er der mulighed for at logge ud af den aktuelle konto. Ved at klikke på denne knap logger du ud af din konto, men selve programmet kører på din computer. En komplet afslutning fra ICQ kan også udføres ved at højreklikke på programikonet på proceslinjen. I den menu, der åbnes, skal du klikke på "Afslut", hvorefter ICQ's arbejde afbrydes.

Trin 3

Ofte skal ICQ's arbejde afsluttes med magt. For at gøre dette skal du trykke på Ctrl + Alt + Slet. Jobliste åbnes. Klik på applikationsfanen og fremhæv ICQ-ikonet. Klik på knappen "Afslut opgave". Således afsluttes programmet. ?

Anbefalede: