Sådan Lukkes Adgangen Til Webstedet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Lukkes Adgangen Til Webstedet
Sådan Lukkes Adgangen Til Webstedet

Video: Sådan Lukkes Adgangen Til Webstedet

Video: Sådan Lukkes Adgangen Til Webstedet
Video: Ошибки в сантехнике. Вводной узел в квартиру. 2024, Kan
Anonim

Internetsikkerhed er en anerkendt nødvendighed i disse dage. Nogle gange er du nødt til at beskytte ikke kun din computer mod uønsket indtrængen, men også begrænse brugernes adgang til nogle websteder. Dette er især vigtigt, når et barn er ved computeren.

Sådan lukkes adgangen til webstedet
Sådan lukkes adgangen til webstedet

Er det nødvendigt

  • en computer;
  • tilstedeværelsen af Internettet.

Instruktioner

Trin 1

Bloker adgang fra Internet Explorer-browseren.

Start Internet Explorer, og åbn menuen Funktioner. Vælg "Internetindstillinger". Vælg fanen "Privatliv" og klik på knappen "Websteder". Indtast adresserne på de websteder, som du vil blokere adgang til, i det relevante felt, og klik på "Bloker", og vælg derefter "OK".

Trin 2

Bloker adgang fra Opera-browseren.

Start Opera-browseren. Indtast "Indstillinger", og klik på fanen "Avanceret". Vælg "Indhold" i mig på venstre side af formularen. Klik på knappen Tilføj, og indtast URL-adressen til det websted, du vil blokere. Luk menuen, og genstart din browser.

Trin 3

Bloker adgang fra Mozilla Firefox-browseren.

Firefox tilbyder at bruge sine tilføjelsesprogrammer til at blokere websteder. Et af de praktiske plugins er LeechBlock, men der er andre. Start Firefox. Gå til Værktøjer, tilføjelser og find LeechBlock. Klik på Føj til Firefox. Klik på knappen Installer nu. Når installationen er færdig, skal du genstarte Firefox, så du kan begynde at blokere adgangen til websteder med LeechBlock.

Klik på "Værktøjer" øverst i menuen. Vælg "LeechBlock", og vælg derefter "Indstillinger".

Indtast URL'en til det websted, du vil blokere. Dette program er praktisk, fordi du ikke kun kan vælge en komplet blokering af siden, men også en midlertidig - på bestemte tidspunkter eller ugedage i en bestemt periode. Dette er praktisk til selvdisciplin, hvis du vil modstå fristelsen til at tage en pause fra arbejdet. Det er ikke mindre praktisk at overvåge børn.

Trin 4

Bloker siden samtidigt for alle browsere på computeren

Klik på knappen "Start", vælg "Alle programmer". Vælg "Standard" og derefter "Kommandoprompt".

Indtast følgende linje i DOS-kommandoen “notesblok C:. / Windows / System32 / drivere / etc / hosts ". Find linjen "127.0.0.1 localhost" i notesblok. Bag "127.0.0.1" i stedet for "localhost" navnet på ethvert websted, du vil blokere. Hvis du f.eks. Vil lukke adgangen til smeshariki.ru, skal du indtaste "127.0.0.1 www.smeshariki.ru". Gem dine ændringer, og luk Notesblok og kommandoprompt.

Anbefalede: