Sådan Oprettes En Virtuel Tegnebog

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Virtuel Tegnebog
Sådan Oprettes En Virtuel Tegnebog

Video: Sådan Oprettes En Virtuel Tegnebog

Video: Sådan Oprettes En Virtuel Tegnebog
Video: Майнинг на телефоне - заработок без вложений SherpaX - KSX 2024, April
Anonim

På Internettet bruger folk ofte elektroniske penge til at betale for forskellige varer. Webmoney-systemet er en kompleks struktur. I denne henseende har brugerne nogle problemer med at tilmelde sig.

Sådan oprettes en virtuel tegnebog
Sådan oprettes en virtuel tegnebog

Instruktioner

Trin 1

Først skal du gå til systemets officielle hjemmeside ved hjælp af linket webmoney.ru. Brug antivirussoftware til at beskytte din computer. Klik på knappen "Registrer". Systemet omdirigerer dig automatisk til en anden side. Indtast din mobiltelefon. Du modtager en verifikationskode, som du skal indtaste i næste linje på webstedet. Så snart systemet bestemmer, at du ikke er en bot, giver det dig muligheden for at udfylde dine personlige data.

Trin 2

Indtast omhyggeligt disse oplysninger, da du når du udsteder certifikater, skal bekræfte alt med kopier af dokumenter. Indtast en gyldig e-mail-adresse, hvortil du vil modtage et link til godkendelse. For at aktivere din tegnebog skal du følge linket. Dernæst beder systemet dig om at indtaste mobiltelefonnummeret igen, som modtager en verifikationskode.

Trin 3

Du får tildelt en adgangskode til godkendelse i programmet. Download WM Keeper Classic-værktøjet på det officielle websted. Installer på systemets lokale drev på pc'en. Når du bliver bedt om at bekræfte certifikaterne, skal du klikke på knappen "Afvis". Kør programmet. Indtast den kode, der blev udstedt til dig af systemet. Hjælpeprogrammet starter automatisk. Vent et stykke tid, indtil programmet godkendes. Hvis dette ikke sker i automatisk tilstand, skal du trykke på F5-knappen.

Trin 4

Klik på knappen "Opret tegnebog". Vælg den valutaækvivalent, som det specielle nummer genereres for. Vent et stykke tid, mens systemet godkender den tegnebog, du oprettede. En lignende operation skal udføres for hver valuta separat. På samme tid skal du ikke glemme, at du ikke kan arbejde med nogle tegnebøger. Dette er relateret til din placering.

Anbefalede: