Sådan Finder Du Ud Af Gælden Til Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Gælden Til Internettet
Sådan Finder Du Ud Af Gælden Til Internettet

Video: Sådan Finder Du Ud Af Gælden Til Internettet

Video: Sådan Finder Du Ud Af Gælden Til Internettet
Video: Styr på førstegangskøbet: Hvad er det bedste lån? (3:4) 2024, April
Anonim

Internetforbindelse er nu blevet meget vigtigt for brugerne. Når alt kommer til alt kan du ved hjælp af Internettet ikke kun arbejde, lege, have det sjovt i din fritid, kommunikere, men også foretage køb og betale regninger. Vi kan med fuld tillid sige: "Uden Internettet - som uden hænder!" Derfor skal du overvåge den positive saldo på din personlige konto.

Sådan finder du ud af gælden til Internettet
Sådan finder du ud af gælden til Internettet

Nødvendig

  • - telefon;
  • - abonnentafdeling
  • - betalingsterminal.

Instruktioner

Trin 1

Du kan finde ud af gælden til Internettet ved at ringe til den udbyder, gennem hvilken du oprettede forbindelsen. Normalt er referencetelefonnummeret angivet i den serviceaftale, du har indgået med udbyderen. Find en kontrakt og se på telefonnummeret i den. Oftest er telefonnumre placeret i slutningen, på forudsætninger eller i kontaktoplysninger.

Trin 2

Hvis telefonnummeret ikke er specificeret i kontrakten, skal du gå til udbyderens websted på din personlige konto på computeren (denne funktion skal fungere selv uden en internetforbindelse), telefonnummeret til supporttjenesten skal angives der. Hvis denne funktion ikke er tilgængelig, eller der ikke er adgang til computeren, skal du ringe til byens helpdesk og finde ud af udbyderens telefonnummer. Ring derefter til det foreslåede nummer, de skal fortælle dig nøjagtigt, hvor du skal ringe tilbage for at finde ud af status på din personlige konto. Har et kontraktnummer klar til at diktere, når du anmoder om en gæld.

Trin 3

Du kan også komme til abonnentafdelingen hos udbyderen, og ved at ringe til kontraktnummeret og navnet på den person, som tjenesten er registreret, finde ud af gælden.

Trin 4

Hvis du har en påfyldningsterminal inden for gåafstand, kan du prøve at lægge et bestemt beløb på din konto og derefter kontrollere internetforbindelsen efter et stykke tid. Hvis internettet ikke er tilsluttet, betyder det, at beløbet på kontoen ikke er tilstrækkeligt, du skal foretage en ekstra betaling. Tilføj således penge til kontoen indtil det øjeblik, hvor internettet er tilsluttet. Bare husk, at betalinger af denne art kan være meget sent.

Anbefalede: