Hvordan Man Skriver En Lang Status

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Skriver En Lang Status
Hvordan Man Skriver En Lang Status

Video: Hvordan Man Skriver En Lang Status

Video: Hvordan Man Skriver En Lang Status
Video: Как связать 7 основных узлов 2024, Kan
Anonim

Brevity er selvfølgelig søster til talent. Men nogle gange vil du udtrykke din tanke så detaljeret som muligt, men begrænsningen af symboler i status tillader ikke dette. Det viser sig, at denne begrænsning let kan omgåes.

Hvordan man skriver en lang status
Hvordan man skriver en lang status

Nødvendig

Computer med internetadgang

Instruktioner

Trin 1

I øjeblikket kan du skrive en status med en længde på højst 160 tegn. En sætning, der er længere end denne begrænsning, vil blive nådesløst afkortet og ufuldstændig. Du kan selv fjerne denne begrænsning og øge antallet af tegn. Du kan kun skrive en lang status via Opera-browseren. Til dette kan du downloade den fra Internettet, hvis du ikke har den, og installere den på din computer.

Trin 2

Gå til Internettet via Opera på din side på det sociale netværk og klik på "Rediger status". Derefter skal du højreklikke på inputlinjen og vælge "Kildekode" i rullemenuen.

Trin 3

For at placere en stor status skal du trykke på tastekombinationen CTRL + F på dit tastatur, indtaste tekstens maxlængde der og trykke på Enter-knappen. Opera finder kodeordets maksimale længde og fremhæver det. Fjern derefter maxlength = "160". ("160" er tegnbegrænsningen). Når du har udført disse trin, skal du klikke i øverste venstre hjørne af fanen "Anvend ændringer".

Trin 4

Gå derefter tilbage til fanen, hvor siden med sociale medier er åben, hvor du redigerede status. Nu kan du oprette lang status ved at skrive tekst på op til 256 tegn. Husk, at mellemrum også betragtes som tegn. Bemærk også, at status ikke vises i flere linjer, men i en linje, da moderatorerne har fjernet muligheden for at skrive status i flere linjer.

Trin 5

Du kan uafhængigt indtaste statusteksten i feltet, eller du kan kopiere den sætning, du kan lide, fra enhver kilde. For at gøre dette skal du cirkulere sætningen og trykke på tastaturgenvejen Ctrl + C. Gå derefter tilbage til den side, hvor du redigerede status, placer markøren i statusindtastningsfeltet og tryk på Ctrl + V-tastekombinationen. Teksten vises i status. Tryk på Enter.

Anbefalede: