Sådan Gendannes Et Filsystem Uden Datatab

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et Filsystem Uden Datatab
Sådan Gendannes Et Filsystem Uden Datatab

Video: Sådan Gendannes Et Filsystem Uden Datatab

Video: Sådan Gendannes Et Filsystem Uden Datatab
Video: Linux Mint 20.2 Cinnamon -Timeshift and *Personal Files Backup Tips.. 2024, April
Anonim

Aftagelige flashmedier som f.eks. Memory Stick er en nem måde at gemme store mængder data på en række forskellige enheder. Desværre kan deres filsystem nogle gange blive beskadiget, hvilket kan ødelægge alle data. Du kan prøve at gendanne systemet og dets filer ved hjælp af et filgendannelsesprogram.

Sådan gendannes et filsystem uden datatab
Sådan gendannes et filsystem uden datatab

Instruktioner

Trin 1

Brug en ekstern kortlæser. Sæt Memory Stick i den korrekte plads på computeren, hvis din maskine har en intern kortlæser. Køb en ekstern kortlæser, og tilslut den til din computers USB-port, hvis du ikke har en tilsvarende indbygget enhed.

Trin 2

Åbn Start-menuen, og klik på Denne computer for at få vist en liste over enheder, der er tilsluttet din computer. Se efter ikonet med navnet svarende til din Memory Stick. Højreklik og klik på "Format" -knappen i pop op-menuen, der vises med det samme.

Trin 3

Sørg for, at NTFS er indstillet i menuen Format. Lad de andre muligheder være som standard. Klik på knappen "Start", og vent, indtil formateringen af Memory Stick er afsluttet.

Trin 4

Download programmet Gendan mine filer på Internettet, hvis din computer ikke allerede har et filgendannelsesværktøj installeret. Download og installer dette softwaregendannelsesprogram.

Trin 5

Åbn applikationen, og klik på knappen "Indstil parametre manuelt" fra linket nederst på skærmen. Gå til fanen "Søg" og klik på afkrydsningsfeltet "Søg efter slettede filer".

Trin 6

Klik på "OK", og klik derefter på knappen "Gendannelse af fuld format". Klik på Næste. Find dit Memory Stick-ikon midt på skærmen, og klik på det. Klik på knappen Næste igen.

Trin 7

Gennemse listen over filformater, og klik på den relevante filtype, der svarer til de data, der var på Memory Stick. Klik på "Grafik", hvis der var billedfiler på Memory Stick, eller "Audio", hvis du vil gendanne din musik. Vælg alle typer filer, hvis der var mange af dem, og du vil gendanne alt.

Trin 8

Vælg "Næste" og klik derefter på knappen "Start". Rul ned på listen over filer, som genoprettelsesværktøjet finder. Klik på hver fil, du vil gendanne, og klik derefter på "Gem filer".

Trin 9

Naviger til mappen på Memory Stick eller på din computers harddisk, hvor du vil gemme de gendannede filer. Klik på "Gem" for at afslutte gendannelsen af mistede data.

Anbefalede: