Sådan Læses MMS På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Læses MMS På Internettet
Sådan Læses MMS På Internettet

Video: Sådan Læses MMS På Internettet

Video: Sådan Læses MMS På Internettet
Video: How To: Enable or Disable MMS Auto Retrieve on Android | Fix Delayed Texts 2024, Kan
Anonim

Mms-teknologi giver dig mulighed for at udveksle billeder, melodier og tekster mellem mobiltelefoner. De fleste moderne modeller af mobiltelefoner er i stand til at modtage MMS-beskeder, hvis de har GPRS-internetforbindelse, og MMS-tjenesten er aktiveret. Hvis telefonen ikke understøtter mms, sendes en SMS-besked til den med et link til adressen på Internetsiden, hvor mms kan læses.

Sådan læses MMS på Internettet
Sådan læses MMS på Internettet

Er det nødvendigt

  • - mobiltelefon;
  • - en computer tilsluttet internettet

Instruktioner

Trin 1

MTS-mobilabonnenter skal registrere sig på det officielle MTS-websted i MMC-portalsektionen. Linket til den krævede internetside er indeholdt i SMS-beskeden, der sendes til abonnentens mobiltelefon. Indtast adressen fra linket i adresselinjen i internetbrowseren på din computer. Login og adgangskode til registrering er også angivet i SMS-beskeden, indtast dem i formularen på siden. I dette tilfælde betragtes registreringen som vellykket gennemført, og du vil være i stand til at læse den modtagne mms-besked.

Trin 2

Hvis din mobiloperatør er MegaFon, hvis du modtager en SMS til din telefon, der ikke er tilsluttet denne tjeneste, vil du modtage en SMS-besked med en adgangskode og et link til adressen på Internetsiden for at gå til siden med din MMS besked. Skriv den adgangskode, du har modtaget, ned. Gå til operatørens websted ved hjælp af linket fra SMS-beskeden. Indtast adgangskoden i formularen på siden. Dette giver dig adgang til dine mms.

Trin 3

Beeline-mobiloperatøren kræver registrering på sit websted for at se MMS-beskeder via Internettet. Login for at komme ind på siden er dit telefonnummer. Indtast dit telefonnummer og din bekræftelseskode fra billedet i formularen på hjemmesiden. Derefter modtager du en SMS-besked på din telefon fra operatøren med en adgangskode for at komme ind på din personlige side med mms. Indtast den modtagne adgangskode og login (dit telefonnummer) på hjemmesiden. Registreringsproceduren er afsluttet, og du kan læse din mms-besked.

Trin 4

Tele2-abonnenter modtager en SMS-besked med PIN-koden på SMS'en, der sendes til dem på deres telefoner. Gå til webstedet for Tele2-operatøren, indtast dit telefonnummer og den modtagne 6-cifrede PIN-kode for mms-beskeden i den relevante linje på siden. Læs de åbnede mms.

Anbefalede: