Sådan Læses En Bog På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Læses En Bog På Internettet
Sådan Læses En Bog På Internettet

Video: Sådan Læses En Bog På Internettet

Video: Sådan Læses En Bog På Internettet
Video: Læser højt fra min bog! | Legender fra Odysïa | Lakserytteren 2024, Kan
Anonim

Ved hjælp af mulighederne på Internettet udveksler folk information, meninger, anbefalinger. Forestil dig en situation, hvor du stødte på oplysninger om en bog, du blev nysgerrig efter at læse den. Men du er stadig i tvivl om, hvorvidt du skal købe den eller læse bogen online. Denne manual forklarer, hvordan du kan bruge specialiserede tjenester på Internettet til online læsning.

Sådan læses en bog på Internettet
Sådan læses en bog på Internettet

Er det nødvendigt

internetforbindelse og installeret browser

Instruktioner

Trin 1

Opret en forbindelse til Internettet regelmæssigt, da det leveres af indstillingerne i dit operativsystem.

Trin 2

Start din browser, og skriv adresselinje

Tryk derefter på Enter. Du vil se grænsefladen til siden med bogsøgningstjeneste.

Trin 3

Find feltet til indtastning af en sætning eller et enkelt ord, der vises i bøgernes titler. Indtast den anmodning, du er interesseret i, og venstre-klik på "find" -knappen. Efter at have gennemført søgningsproceduren for de største biblioteker i netværket, genereres en liste over bogtitler, hvis format er fb2. Hvis der er flere bøger med denne titel, vil de alle blive inkluderet i søgeresultaterne.

Trin 4

For kompakt design kollapses resultaterne i form af bogens titel og dens forfatter. Klik på "+" - til venstre for navnet. Mere detaljerede oplysninger vises, herunder tilgængeligheden i internetbiblioteker.

Trin 5

Nederst til højre i et af de søgeresultater, du har implementeret, vil der være et link under ordene "læs filen i vidimfigu.ru". Klik på den med venstre museknap.

Trin 6

Bogen åbnes i online-boglæseren VidimFigu k

For at gøre det bekvemt at gennemse bogen, skaberne af ressourcen til valg af skrifttype og størrelsen på den skrifttype, som den vises med, og for at vende siderne er der "genvejstaster" eller ved roterer mushjulet. Denne boglæser husker også for dig, hvilken U-sving der er åben, og gendanner den, når du kommer ind igen for at fortsætte med at læse.

Trin 7

Du kan prøve andre lignende søgeressourcer og e-boglæsere ved at følge nedenstående adresser:

Anbefalede: