Sådan Installeres Russisk På Internettet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Russisk På Internettet
Sådan Installeres Russisk På Internettet

Video: Sådan Installeres Russisk På Internettet

Video: Sådan Installeres Russisk På Internettet
Video: Russisk lektion 1 2024, Kan
Anonim

Internettet er et verdensomspændende og flersproget fænomen. Webstedets sprog afhænger af landets domæne, men de fleste er naturligvis på engelsk. I dag leverer mange websteder oversættelse og tilpasning til en række andre sprog.

Sådan installeres russisk på internettet
Sådan installeres russisk på internettet

Er det nødvendigt

Computer med internetadgang, hvilken som helst af browserne (Google Chrome, Opera, Firefox osv.)

Instruktioner

Trin 1

Først skal du installere det russiske sprog i din browser. Dette kan gøres i indstillingerne. For Google Chrome: klik på "Indstillinger og kontroller" i øverste venstre hjørne af vinduet, vælg fanen "Avanceret" og derefter "Sprogindstillinger" og stavning. På det faneblad, der åbnes, skal du vælge det sprog, som Google Chrome skal vises på. Handlinger udføres på samme måde for andre browsere (Google Chrome, Opera, Firefox, Internet Explorer osv.).

Trin 2

Når du besøger websteder på et fremmed sprog, skal du være opmærksom på, om denne ressource leveres på et andet sprog, især på russisk. Du kan oprette Internettet på russisk, hvis du klikker på et specielt ikon i form af et flag eller de første to eller tre bogstaver på det interessante sprog, som normalt er i øverste venstre hjørne. Det er nok at klikke på det med musen, og siden vil være fuldstændig på russisk.

Trin 3

Brug tjenesten til oversættelse af udenlandske sider til russisk. For at gøre dette skal du igen (til Google Chrome-browseren) gå til "Indstillinger og kontroller" i øverste venstre hjørne af browservinduet, vælge fanen "Yderligere" og markere "Tilby oversættelse af sider, hvis jeg ikke taler sproget hvor de er skrevet "afkrydsningsfelt. Som et resultat, når du kommer til en russisk-sproget side, kan du vælge dens automatiske oversættelse. Men husk, at det ikke er en person, der oversætter, men en maskine, så oversættelsen vil ikke være helt korrekt. Andre populære browsere (Internet Explorer, Opera, Firefox osv.) Har lignende funktioner.

Anbefalede: