Sådan Oprettes Yandex-startside

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Yandex-startside
Sådan Oprettes Yandex-startside

Video: Sådan Oprettes Yandex-startside

Video: Sådan Oprettes Yandex-startside
Video: Полное руководство по Google Forms - универсальный инструмент для опросов и сбора данных онлайн! 2024, Kan
Anonim

For at gøre det lettere for brugerne giver browsere mulighed for at tilpasse start- eller startsiden. Det åbnes automatisk hver gang du starter browseren, og det er herfra, netværket starter. Hvis du vil gøre Yandex-søgemaskinen til din startside, skal du tage flere trin.

Sådan oprettes Yandex-startside
Sådan oprettes Yandex-startside

Instruktioner

Trin 1

I forskellige browsere er handlingsprincippet ens, kun navnene på kommandoer og menupunkter kan variere. Så for at indstille Yandex som startside i Mozilla Firefox-browseren skal du vælge punktet "Indstillinger" i menuen "Funktioner". En ny dialogboks åbnes. Hvis du ikke kan se menuen, skal du højreklikke på det øverste panel i browservinduet og markere punktet "Menulinje" i rullelisten med en markør.

Trin 2

I vinduet "Indstillinger" skal du gå til fanen "Generelt" og bemærke feltet "Hjem". Slet den eksisterende adresse, og indtast i stedet: https://www.yandex.ru. Klik på OK for at de nye indstillinger skal træde i kraft. Hvis du på dette tidspunkt er på hovedsiden til Yandex, kan du også bruge knappen "Brug den aktuelle side", adressen vil automatisk blive registreret i det tilsvarende felt.

Trin 3

For at tilpasse startsiden i Internet Explorer skal du vælge Internetindstillinger i menuen Funktioner. Sørg for, at fanen "Generelt" er aktiv i det vindue, der åbnes. I feltet "Startside" skal du indtaste adressen på Yandex-søgemaskinen og klikke på knappen "Anvend". Luk indstillingsvinduet med knappen OK. Analogt kan du tilpasse startsiden i andre browsere.

Trin 4

Der er også en anden måde. Åbn siden https://home.yandex.ru. Under overgangen detekteres versionen af din browser automatisk. Klik på den gule knap på den side, der siger "Download" eller "Klik her". I indstillingsvinduet skal du vælge indstillingen "Lav Yandex-startside" og klikke på OK.

Trin 5

Hvis der vises et vindue, der beder dig om at åbne Startpage.msi-filen, skal du vælge kommandoen "Gem", angive kataloget til download af filen og klikke på OK. Klik på ikonet for den downloadede fil, vent, indtil processen er afsluttet, og klik på knappen "Udfør". Browseren genstarter automatisk, og Yandex bliver den nye startside.

Anbefalede: