Sådan Indstilles En Gateway

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Gateway
Sådan Indstilles En Gateway
Anonim

I tilfælde af omkonfiguration af netværksudstyr eller geninstallation af computerens operativsystem bliver det nødvendigt at genindstille standard gateway- og DNS-serverparametre. Dette er nødvendigt for at computeren skal kunne få adgang til Internettet normalt.

Sådan indstilles en gateway
Sådan indstilles en gateway

Instruktioner

Trin 1

Få adgang til indstillingerne på routeren eller ADSL-modemet, hvorigennem du får adgang til internettet eller det lokale netværk. Tilslut routerens LAN-port og netværkskortet på din computer, start derefter browseren, og indtast dens IP-adresse i adresselinjen. Disse oplysninger skal være i instruktionerne til dit netværksudstyr.

Trin 2

Indtast dit kontonavn, og indtast din adgangskode i den form, der åbnes. Som et resultat får du adgang til indstillingerne for modemet eller routeren. Gå til WAN-sektionen, der finder du varemærket Serveradresse eller "Standardgateway". Indtast den ønskede gatewayværdi i dette felt. Gå til elementet Hent DNS automatisk alt, og fjern markeringen i afkrydsningsfeltet, hvis du selv vil specificere parametrene for DNS-servere, og angiv derefter IP-adressen.

Trin 3

Klik på knappen Anvend eller Gem for at gemme gatewayindstillingerne. Genstart routeren, så de gemte data træder i kraft. Hvis du får adgang til Internettet direkte fra en personlig computer, ændres gatewayindstillingerne i menuen "Netværk og internet".

Trin 4

Klik på "Start" -knappen, vælg afsnittet "Kontrolpanel" og gå til menuen "Netværk og internet". Gå til "Netværkskontrolcenter" og åbn emnet "Skift adapterindstillinger". Vælg ikonet for det netværkskort, som du vil indstille gatewayen og netværksparametrene for. Klik på den med højre museknap, og vælg funktionen "Egenskaber".

Trin 5

Gå til "Internetprotokol TCP / IP", og klik på knappen "Egenskaber". Marker afkrydsningsfeltet ud for Brug følgende IP-adresse. Angiv den aktuelle IP-adresse på din computer på netværket og standardgatewayen. Gem indstillingerne for netværksadapteren, og derefter opdateres netværksindstillingerne. Kontroller, at internettet er dukket op. For at gøre dette kan du prøve at indlæse en vilkårlig side i browseren eller pinge netværket.

Anbefalede: