Sådan Indstilles Din Standardbrowser

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles Din Standardbrowser
Sådan Indstilles Din Standardbrowser

Video: Sådan Indstilles Din Standardbrowser

Video: Sådan Indstilles Din Standardbrowser
Video: Standard Browser in Windows 10 ändern (Firefox / Chrome statt Edge Browser) 2024, April
Anonim

Windows-computere leveres med standard Microsoft Internet Explorer-browseren, Mac-computere leveres med Apple Safari-browseren. Disse browsere eller webbrowsingklienter er standardbrowsere og er notorisk ringere end mange konkurrenter med hensyn til webstedsindlæsningshastighed.

Sådan indstilles din standardbrowser
Sådan indstilles din standardbrowser

Instruktioner

Trin 1

Populære browsere som Mozilla Firefox, Opera og Google Chrome er selvinstalleret af brugeren. Men her er uheldet: Når du starter genveje til websider, eller når du åbner gemte sider, samt når du klikker på hyperlinks i dokumenter, åbnes websteder stadig i en standardbrowser. Hvordan indstiller du en ny browser som standardbrowser?

Når du først starter en browser, det være sig Chrome eller Opera, eller en hvilken som helst anden webbrowser, vil du se en meddelelse i hovedvinduet, der beder dig om at indstille denne browser som standard med svarmulighederne "Ja" og "Annuller". Vælg "Ja", og alle funktioner i webbrowseren på dette operativsystem vil blive delegeret til denne browser.

Trin 2

Hvis du klikkede på "Annuller", da du startede browseren, dvs. savnede det første skridt, fortvivl ikke. I dette tilfælde skal du gå til "Start", "Kontrolpanel", vælge små eller store ikoner og finde emnet "Standardprogrammer".

Trin 3

Du får et vindue til delegering af autoritet til software - "Vælg programmer, der bruges af Windows som standard". Vælg det allerførste link "Indstilling af standardprogrammer" og vent på, at de installerede applikationer indlæses.

Trin 4

I den smalle blok til venstre finder du den installerede browser, klik på den en gang. Du vil nu se to knapper nedenfor markeret med grønne pile. Klik først på "Brug dette program som standard", derefter på "Vælg standardindstillinger for dette program". Du går til et nyt vindue, hvor du vil markere alle udvidelser og protokoller med et flueben, og klik derefter på "Gem" og i det forrige vindue - "OK".

Det er her standardbrowseren er installeret.

Anbefalede: