Sådan Gendannes Et Websted

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et Websted
Sådan Gendannes Et Websted

Video: Sådan Gendannes Et Websted

Video: Sådan Gendannes Et Websted
Video: Hvordan tager jeg gratis backup og gendanner WordPress? 2024, Kan
Anonim

Desværre går webstedet nogle gange af grunde uden for webmasteren. Uanset om det var et fald i hosting eller et hackerangreb, betyder det ikke noget, problemer opstår altid uventet, og du skal være forberedt på dem, have en sikkerhedskopi af webstedet på lager og have viden til at gendanne det. Når alt kommer til alt er der ikke kun investeret meget tid og kræfter i ressourcen, men også penge, som er meget bitre at tabe på grund af din uansvarlighed. Webstedsgendannelse er nemmest at overveje at bruge eksemplet på CMS Joomla og Akeeba Backup-komponenten.

Sådan gendannes et websted
Sådan gendannes et websted

Er det nødvendigt

Computer, internetadgang, installeret Akeeba Backup-komponent, backup af webstedet

Instruktioner

Trin 1

Opdater Akeeba Backup-komponenten. For at gøre dette skal du gå til administrationspanelet, kontrollere om der er opdateringer og sørge for at udføre en automatisk installation, hvis nogen. Dernæst skal du hente Kickstart-backup-katalysatoren. Download den nyeste version af Akeeba Kickstart-arkivet fra den officielle webside akeebabackup.com, og pakk den ud til din computer.

Trin 2

Forbered alle filer til webstedsgendannelse. Kopier den seneste sikkerhedskopi til din computer. For at gøre dette skal du oprette forbindelse til webstedet via FTP og gå til www / site_name / administrator / components / com_akeeba / backup /. Sørg for, at inden du starter gendannelsen på din computer: sikkerhedskopifilen (har.jpa-udvidelsen) og Kickstart-mappen fra det downloadede arkiv. Derefter skal du overføre fra din computer til rodmappen på dit websted alle filerne fra Kickstart-mappen (filer, ikke hele mappen) og sikkerhedskopifilen.

Trin 3

Udfør webstedsgendannelse. For at gøre dette skal du indtaste www.site_name / Kickstart i adresselinjen i din browser. En side med information om Akeeba Backup-komponenten åbnes på skærmen. Rul ned til bunden, og klik på linket i bunden af teksten. På den side, der åbnes, skal du klikke på "Start" (stor grøn knap) uden at ændre noget i indstillingerne. Vent, indtil knappen "Kør installationsprogram" vises (ser ens ud). På den næste side, der åbnes, skal du sørge for, at hele listen siger "Ja" overalt. Dette afslutter dit arbejde med opsving, alt hvad du skal gøre er at klikke på knappen Næste, når installationsprogrammet spørger om det, og i slutningen af installationen skal du bekræfte sletningen af installationsfilerne.

Anbefalede: