Sådan ændres Sikkerhedsspørgsmålet

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Sikkerhedsspørgsmålet
Sådan ændres Sikkerhedsspørgsmålet

Video: Sådan ændres Sikkerhedsspørgsmålet

Video: Sådan ændres Sikkerhedsspørgsmålet
Video: Sådan laver du din egen TEXTURE PACK! 2024, Kan
Anonim

Hvis du, når du registrerer en postkasse, har angivet et for simpelt hemmeligt spørgsmål, og du nu ikke er sikker på den fulde beskyttelse af din e-mail-adresse, skal du udskifte spørgsmålet. For enkle spørgsmål og åbenlyse svar kan tjene som et værktøj for nogen til at hacke din mail.

Sådan ændres sikkerhedsspørgsmålet
Sådan ændres sikkerhedsspørgsmålet

Instruktioner

Trin 1

Det hemmelige spørgsmål ændres på indstillingssiden i din postkasse.

Hvis du har en postkasse i Mail. Ru-mailtjenesten:

Log ind på din postkasse, og klik på knappen "Indstillinger" øverst til højre på siden. På indstillingssiden, der åbnes, skal du gå til afsnittet Data om gendannelse af adgangskode. Indtast et nyt hemmeligt spørgsmål, og angiv svaret på det, og indtast koden og adgangskoden i det nederste felt fra din postkasse vist på billedet. Det hemmelige spørgsmål vil blive ændret.

Trin 2

Hvis du bruger Yandex-tjenesten til e-mail:

Du skal indtaste din postkasse og klikke på knappen "Indstillinger" øverst til højre på siden og derefter følge det link, der er angivet nederst på siden "Yderligere oplysninger om dig selv". Du vil se de oplysninger, du har angivet under tilmeldingen. Du skal vælge "Skift personlige data" og på den side, der åbnes, kan du ændre dit sikkerhedsspørgsmål.

Anbefalede: