Sådan Tilmeldes Du Med Posten

Indholdsfortegnelse:

Sådan Tilmeldes Du Med Posten
Sådan Tilmeldes Du Med Posten

Video: Sådan Tilmeldes Du Med Posten

Video: Sådan Tilmeldes Du Med Posten
Video: Sådan tilmelder du dig Digital Post 2024, Kan
Anonim

En e-mail-boks er nødvendig for at sende filer, udveksle oplysninger og bare for at kommunikere med venner, bekendte og kolleger. En e-mail-boks er endda nødvendig for at registrere på mange websteder, herunder fora, sociale netværk og fildeling.

Sådan tilmeldes du med posten
Sådan tilmeldes du med posten

Instruktioner

Trin 1

Vælg først et domæne, der passer dig bedst med hensyn til begrænsninger og grænsefladesbekvemmelighed. Den mest populære postkasse i øjeblikket er gmail.com. Dette skyldes i vid udstrækning dets ejer - Google. Takket være integrationen af elektroniske dokumenter og en praktisk meddelelsessorteringstilstand er gmail måske den mest bekvemme mailserver.

Trin 2

Beslut det navn, du vil give din e-mail-indbakke. Husk, at hvis du planlægger at starte en postkasse til forretningskorrespondance, skal navnet være så formelt som muligt. Til dette er for- og efternavnet, adskilt af en periode, bedst egnet. I alle andre tilfælde skal du bruge ord.

Trin 3

For at tilmelde dig skal du gå til posttjenestens startside og klikke på knappen "Tilmeld" eller "Opret en postkasse". Udfyld alle felterne i spørgeskemaet og følg nøje instruktionerne i registreringsguiden.

Vær særlig opmærksom på sikkerhedsspørgsmålet - vælg det, der vil være det sværeste at gætte. Det anbefales at bruge et svar, der ikke er et svar på spørgsmålet, men som du let kan huske, hvis du vil gendanne dit kodeord.

Anbefalede: