Sådan Slettes Qip Mail

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes Qip Mail
Sådan Slettes Qip Mail
Anonim

QIP er en e-mail, der giver alle registrerede brugere mulighed for at sende og modtage beskeder gratis. Dens interface har et indstillingsafsnit, hvorigennem du kan slette din konto.

Sådan slettes qip mail
Sådan slettes qip mail

Instruktioner

Trin 1

Gå først til webstedet https://qip.ru/, og indtast derefter systemet ved hjælp af dit brugernavn og din adgangskode. Når du er logget ind, skal du gå til afsnittet "Indstillinger". Klik derpå emnet "Slet konto". Du kan gøre det anderledes: Indtast linket https://qip.ru/settings/deleteAcc straks efter login, i din browsers adresselinje. Det skal bemærkes, at denne e-mail understøttes af alle populære browsere: for eksempel Opera, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrom. For godkendelse fra en mobilenhed skal du dog også have WAP-support.

Trin 2

Der er endnu en metode til sletning, som er universel for alle postkasser, der er registreret i ru-domænet. Gå til postkassen, og klik på den tilsvarende menu. I feltet med titlen "Brugernavn" skal du indtaste den e-mail-adresse, du vil slippe af med. Angiv derefter det korrekte domæne fra rullelisten. Det næste trin er at skrive en adgangskode. Derefter kan du klikke på knappen "Slet". Hvis adgangskoden er korrekt, frigøres postkassen straks fra indholdet, og adgangen til den blokeres. Navnet, der blev registreret, frigives kun 3 måneder efter bestået denne procedure.

Trin 3

Hvis du efter et stykke tid vil gendanne adgangen til den slettede postkasse, skal du sende en anmodning til brugersupporttjenesten. Husk dog, at du ikke kan returnere indholdet af postkassen (dvs. alle sendte og modtagne breve). Det sker, at for ikke-brug af post i tre måneder blokerer administrationen det. For at gendanne skal du gå ind på webstedet, indtaste dataene og følge instruktionerne. Og en ting mere: at ændre navnet på kassen er umuligt. I dette tilfælde skal du slette din konto og oprette en ny med det navn, der passer dig.

Anbefalede: