Sådan Slettes En E-mail-indbakke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slettes En E-mail-indbakke
Sådan Slettes En E-mail-indbakke

Video: Sådan Slettes En E-mail-indbakke

Video: Sådan Slettes En E-mail-indbakke
Video: Email и sms рассылки в CRM Hollihop 2024, Kan
Anonim

Nogle gange er der situationer, hvor du vil slette en e-mail-boks. For eksempel vil du registrere en ny e-mail-adresse, skifte til en anden mailtjeneste, eller bare for meget spam ankommer til din nuværende mail.

Sådan slettes en e-mail-indbakke
Sådan slettes en e-mail-indbakke

Instruktioner

Trin 1

Gå til det sted, hvor du har en registreret postkasse. Indtast dit brugernavn og din adgangskode i de relevante felter for at indtaste din konto. Klik på linket Indstillinger (det kan også ligne et almindeligt anvendt tandhjulsikon). Find emnet "Slet postkasse" (navnet kan variere lidt). Læs derefter konsekvenserne af at slette postkassen, og bekræft, at du vil slette den. E-mail-indbakken er nu blevet slettet.

Trin 2

Hvis du af en eller anden grund ikke kunne finde muligheden for at slette den i postkasseindstillingerne, eller hvis denne funktion simpelthen ikke er der, skal du bruge hjælp fra mailtjenesten. Det relaterede hjælpemne indeholder typisk instruktioner til sletning af en postkasse. De kan være en række handlinger, du skal følge, eller et specielt link ved at klikke på, hvor du kan starte proceduren for at slette en e-mail-boks.

Trin 3

Hvis du ikke kunne finde oplysninger om at slette en postkasse i hjælpeafsnittet, skal du finde e-mail-adressen til teknisk support på webstedet. Skriv til denne adresse et brev med en anmodning om at slette din e-mail-indbakke. Derudover kan du i brevet angive grundene til, at du besluttede at gøre dette.

Anbefalede: