Sådan Oprettes Et Gratis Websted På 5 Minutter

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et Gratis Websted På 5 Minutter
Sådan Oprettes Et Gratis Websted På 5 Minutter

Video: Sådan Oprettes Et Gratis Websted På 5 Minutter

Video: Sådan Oprettes Et Gratis Websted På 5 Minutter
Video: Зарабатывайте $ 400 + вводя имена (15 $ за страницу) БЕСПЛАТ... 2024, Kan
Anonim

I dag behøver du ikke have færdigheder til webudviklere for at skabe dit websted. Du kan bruge færdige skabeloner og gratis hosting og oprette dit websted på få minutter.

Sådan oprettes et gratis websted på 5 minutter
Sådan oprettes et gratis websted på 5 minutter

Instruktioner

Trin 1

På Internettet kan du finde mange forslag til oprettelse af gratis websteder. Lad os henvende os til en af disse ressourcer. For at oprette et websted skal du komme med dets domænenavn, som vises i webstedsadressen. Gå til webstedet www.jimdo.com. På hovedsiden vil du se felter til indtastning af navnet på dit fremtidige websted og din e-mail-adresse. Udfyld dem, og klik på knappen "Opret dit websted"

Trin 2

Der sendes en e-mail til den e-mail-adresse, du har angivet, som indeholder din adgangskode til adgang til webstedet og selve webstedets adresse. Følg linket i brevet, og klik på knappen "Login" nederst til højre på siden. Indtast din adgangskode, og start redigeringen af dit websted. I menuen til højre vil du se de tilgængelige skabeloner, stilarter og skrifttyper, som du kan bruge til at tilpasse udseendet og udseendet på dit websted. Du kan ændre enhver tekst, billede og sektion af webstedet ved blot at klikke på det.

Trin 3

Når du er færdig med at redigere dit websteds sider og titler, skal du klikke på knappen Vis i nederste højre hjørne. Fra redigeringstilstand føres du til dit websted på Internettet og kan se dens udseende. Webstedet er klar, og når som helst kan du genindgå i redigeringstilstand, tilføje de nødvendige oplysninger, fotos og videoer.

Anbefalede: