Sådan øges Autoriteten I Galaxy

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Autoriteten I Galaxy
Sådan øges Autoriteten I Galaxy

Video: Sådan øges Autoriteten I Galaxy

Video: Sådan øges Autoriteten I Galaxy
Video: iPhone 13 Pro Max против Galaxy S21 - тест на падение! 2024, Kan
Anonim

I populær chat til mobiltelefoner er nøglekarakteristikken ved et tegn autoritet, med for lav autoritet, som du ikke engang kan tilbyde venskab til andre brugere. Der er to måder at øge din autoritet i Galaxy-chatten på: køb eller tjen penge ved at henvise venner.

Galaxy er ikke kun et kæmpe stjernesystem, men også en tegneseriechat skrevet i java
Galaxy er ikke kun et kæmpe stjernesystem, men også en tegneseriechat skrevet i java

Er det nødvendigt

penge eller tid

Instruktioner

Trin 1

Gå til "Menu" for at øge din autoritet gratis. Vælg emnet "Min info" eller "Min status" (det afhænger af programversionen). Du vil se alle oplysningerne om din karakter, gå til ordet "Myndighed", yderligere oplysninger åbnes i et nyt vindue. Lige øverst i vinduet vil der være et link til at tiltrække henvisninger.

Henvisninger er brugere, der tilmeldte sig din indsendelse og bestemt gennem dit link og begyndte at bruge penge på at købe handlinger i Galaxy. Så snart henvisninger begynder at købe noget på Galaxy-tjenesten, begynder din vurdering at stige. Dette link kan placeres på dit websted, på din personlige side på sociale netværk: Odnoklassniki, VKontakte, Facebook. Nogle mennesker opretter specielle websteder til gratis hosting og promoverer dem med det formål, at så mange mennesker som muligt vil se dette link og registrere sig i chatten ved hjælp af det.

Du kan invitere dine venner til at chatte direkte fra din telefon. Tryk på symbolet #, og vælg "Fortæl en ven" i menuen. Indtast nu telefonnummeret til den ven, du vil invitere til at chatte med dig. En ven modtager en SMS-besked, og hvis han downloader et chatprogram fra dit link og kommunikerer i Galaxy, så øger du din autoritet.

Trin 2

Den anden måde er at købe autoritet. Autoritet er angivet med diamanter og stjerner i forskellige farver. Start med at købe små stjerner, som derefter erstattes med diamanter. Indsæt først penge på din chatkonto. Penge kan deponeres på mange måder: i betalingsterminaler og mobilbutikker, via SMS, fra plastkort, elektroniske penge.

Når pengene er deponeret på din konto, kan du bruge dem på forskellige genstande eller chataktiviteter, på kæledyr, gaver til venner og spil samt til at øge din autoritet. For at gøre dette skal du gå til "Menu" - "Min info" - "Myndighed" igen og købe så mange autoritetspoint, som du har brug for der.

Anbefalede: