Sådan Spiller Du World Of Warcraft Gratis

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du World Of Warcraft Gratis
Sådan Spiller Du World Of Warcraft Gratis

Video: Sådan Spiller Du World Of Warcraft Gratis

Video: Sådan Spiller Du World Of Warcraft Gratis
Video: Бесплатный официальный World of Warcraft 2024, Kan
Anonim

Da Blizzard satte moderniseringen af WoW, som de siger, på banen, blev det muligt at teste denne MMORPG uden at investere midler.

Det er meget muligt at spille World of Warcraft gratis
Det er meget muligt at spille World of Warcraft gratis

Der er flere og flere mennesker, der ønsker at spille PTP-spil uden omkostninger hver dag. Denne tendens spares ikke af den legendariske WoW, hvor du skal lave et regelmæssigt abonnement på de officielle servere til spillet. betaling. Imidlertid betaler ikke alle spillere eller i det mindste ikke alle spillerkonti for spillet. Der er flere måder at prøve dette multiplayer-spil helt gratis.

Test af nye versioner af spilklienten

Blizzard frigiver opdateringer ganske ofte, hvilket betyder, at spilcentret har brug for flere og flere testere for at prøve innovationer. Du kan næsten altid se et link til testregistrering på spillets officielle hjemmeside, selvom få spillere bruger denne mulighed.

Der er grunde til dette: karakteren får næsten øjeblikkeligt niveau 90, top gear og fuld støtte, så spillet mister sit hovedmål. Derudover varer test ikke for evigt, hvilket betyder, at spilserveren og kontoen sammen med tegnene en dag forsvinder sporløst.

Spil i den gratis periode

For nylig er det blevet muligt at spille WoW gratis på de fleste officielle servere, der fungerer normalt. Og selvom der ikke er nogen begrænsninger for kontoens levetid, når et tegn når niveau 20, eller hvis der er 10 guldmønter i tegnebogen, skal du stadig betale for brugen.

Blizzard gav en sådan mulighed, efter populariteten af spillet faldt, men ikke alle spillere benyttede lejligheden til at spille WoW gratis som en chance for at lære det betalte MMORPG bedre at kende. Gratis pumpning op til niveau 20 er interessant for landbrugsfans og sjov, personlig korrespondance, besøg af BG og andre muligheder er ikke tilgængelig i denne version.

Forbindelse til gratis servere

Den sikreste måde at spille WoW helt gratis på er at oprette forbindelse til en af de mange russiske servere, der ikke opkræver et månedligt gebyr. Ud over det åbenlyse plus er der ulemper her: På serverne er som regel den stigende sats aktiveret, donationsvalutaen annulleres, og derfor finder interessen for spillet kun delvist sted.

Derudover skal du ændre klienten for at spille på uofficielle servere: installer programrettelser, alle slags rettelser og opdateringer i manuel tilstand. Det er værd at bemærke, at opdateringer til den betalte version af klienten når uofficielle servere i sidste omgang, og derfor forbliver innovationer i lang tid kun en værdsat drøm.

Ulemperne inkluderer serverens kontingent: Normalt er de teenagere, uhøfligt og ikke fuldt ud passende i deres adfærd, hvilket er ret sjældent på officielle servere.

Anbefalede: