Sådan Gendannes Din Postkasse På Rambler

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Din Postkasse På Rambler
Sådan Gendannes Din Postkasse På Rambler

Video: Sådan Gendannes Din Postkasse På Rambler

Video: Sådan Gendannes Din Postkasse På Rambler
Video: Montering af MEFA postkasse på få minutter.VOB 2024, Kan
Anonim

For nylig er brugere af Rambler-posttjenesten begyndt at bemærke, at deres postkasser blokeres af ukendte årsager. Mange af dem er overbeviste om, at masseblokering er en servicefejl. de fleste brugere har arbejdet med mail i mere end 5 år. Men du kan stadig gendanne adgang efter blokering af e-mail-adressen.

Sådan gendannes din postkasse på Rambler
Sådan gendannes din postkasse på Rambler

Er det nødvendigt

Feedback fra den tekniske support fra Rambler-mailtjenesten

Instruktioner

Trin 1

Virksomhedens posttjeneste findes på internetadressen https://mail.rambler.ru. Ifølge dem, der forsøgte at gendanne deres e-mail-konto, er chancerne for at gøre dette ret små, men stadig der. Som det viste sig, lancerede virksomheden for nylig en ny tjeneste, der beregner adresserne, som spam blev sendt fra. De forsøger at blokere den konstant voksende samling af spam-adresser.

Trin 2

Hvis du støder på et sådant problem, skal du skrive et brev til [email protected] med en anmodning om at angive grundene til at blokere din e-mail. Hvis din adressat er på denne liste, vil du som svar modtage et brev med følgende overskrift "Din postkasse er blevet blokeret." Men du betragter dig ikke som en spammer, så du skal skrive et andet brev som svar. Hvordan udarbejdes det tekniske supportbrev? Det er nok at udfylde det i henhold til en bestemt skabelon.

Trin 3

I begyndelsen af brevet bedes du hilse ordene, udtrykket “God dag” er ikke etisk, så skriv “Hej”. Længere i brødteksten skal du angive, at du kun bruger mail et par gange om dagen og ikke deltager i spam-mailings.

Trin 4

Hvis du er sikker på, at din computer ikke er inficeret med virusgenstande, eller hvis du for nylig har foretaget en tilsvarende scanning, skal du vedhæfte et skærmbillede af antivirusprogramvinduet. For at gøre dette skal du trykke på PrintScreen-knappen eller alt="Image" + PrintScreen (skærmbillede af det aktive vindue). I vinduet til en hvilken som helst grafikeditor, inkl. MS Paint, tryk på tastaturgenveje Ctrl + N og Ctrl + V. For at gemme filen skal du trykke på Ctrl + S, indtaste filnavnet, vælge png-format og klikke på knappen "Gem".

Trin 5

Når du har vedhæftet filen til brevet, skal du ikke glemme at tilføje takord, for eksempel "På forhånd tak". Klik på knappen "Send". Efter et sådant brev og verifikation af din konto kommer der som regel et svarbrev, der angiver årsagerne og ofte links ved at klikke på, hvor du kan gendanne adgangen.

Anbefalede: