Sådan Oprettes En Anden Postkasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Anden Postkasse
Sådan Oprettes En Anden Postkasse

Video: Sådan Oprettes En Anden Postkasse

Video: Sådan Oprettes En Anden Postkasse
Video: Mamut Tutorials - Hvordan oprettes en kreditnota 2024, Kan
Anonim

Hvis du allerede har en postkasse, skal du oprette en anden, en tredje osv. du kan bruge enhver mailservice: mail.ru, yandex.ru, rambler.ru og andre. Det kan registreres på samme måde som den første ved hjælp af de samme data (efternavn og fornavn).

Sådan oprettes en anden postkasse
Sådan oprettes en anden postkasse

Er det nødvendigt

  • - Internetbrowser
  • - en konto på Yandex.

Instruktioner

Trin 1

En ret bred vifte af tjenester tilbydes i øjeblikket af Yandex-postkassen. Gå til hovedsiden for projektet https://www.yandex.ru og klik på linket "Opret mail" i venstre side af siden. Du vil se en side til registrering af en e-mail-konto. Her skal du gennemgå 3 trin sekventielt: 2 trin til registrering og det sidste trin for at logge ind på din konto.

Trin 2

I det første trin skal du indtaste dine oplysninger, dvs. udfyld felterne "Navn", "Efternavn" og find dit brugernavn. Hvis alt er klart med navn og efternavn, bliver du nødt til at tinker lidt med login. Hundredvis af brugere er registreret på e-mail-tjenester hver dag, så der er betydeligt færre gratis og unikke logins end for få år siden. Hvis det valgte login er optaget, skal du bruge de anbefalinger, der vises under feltet, der skal udfyldes.

Trin 3

Når du har gennemført denne side, skal du fortsætte til næste trin ved at klikke på knappen "Næste". Det er også nødvendigt at udfylde alle felterne her. Først og fremmest skal du komme med din adgangskode og indtaste den i det relevante felt. Bemærk, at når du skriver en adgangskode, vises en kommentarbjælke, der angiver kompleksiteten af den indtastede adgangskode. Det tilrådes at oprette en adgangskode, der vil blive mærket "Stærk" eller "Stærk".

Trin 4

Derefter skal du indtaste en adgangskodebekræftelse - dette gøres i tilfælde af at du indtastede adgangskoden ved et uheld. Hvis adgangskoderne ikke stemmer overens, skal du prøve at indtaste igen.

Trin 5

Den næste kolonne er "Hemmeligt spørgsmål". Det bruges til at gendanne adgangen til din e-mail-konto. Vælg et af de foreslåede spørgsmål, og indtast svaret i feltet med samme navn. Det anbefales at bruge dit eget spørgsmål her - dette reducerer sandsynligheden for, at din postkasse bliver hacket.

Trin 6

Indtast derefter en anden e-mail. Fordi du registrerer en anden e-mail-adresse, skal du indtaste den postkasse, der var den første. Denne teknologi giver dig mulighed for at kontakte supporttjenesten, hvis du har tekniske spørgsmål eller finder ud af, at din konto ikke er tilgængelig.

Trin 7

Glem ikke feltet Mobiltelefon. Her skal du indtaste dit telefonnummer, som du kan gendanne adgangen til din postkasse med. For at fuldføre registreringen skal du indtaste kontrolcifrene i det tomme vindue, sætte et flueben foran punktet "Jeg accepterer vilkårene i brugeraftalen" (som skal læses) og klikke på knappen "Registrer".

Trin 8

Det sidste trin er at aktivere den nye e-mail-adresse. Du burde ikke have et problem her.

Anbefalede: