Sådan Indstilles En Tæller På En Side

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Tæller På En Side
Sådan Indstilles En Tæller På En Side

Video: Sådan Indstilles En Tæller På En Side

Video: Sådan Indstilles En Tæller På En Side
Video: How To Make Counters On Website Using HTML CSS JavaScript | Create Counter Up 2024, Kan
Anonim

Næsten hver webmaster prøver at installere en fremmødetæller på sit websted, som giver en nøjagtig redegørelse for de besøgende til hans "hjernebarn". I dag er de mest almindelige statistiktjenester fra Google, Yandex og LiveInternet.

Sådan indstilles en tæller på en side
Sådan indstilles en tæller på en side

Er det nødvendigt

Konto på webstedet "Yandex. Metrica"

Instruktioner

Trin 1

Af ovenstående tjenester kan du bruge dem alle på én gang, men som regel er det overflødigt - bare installer en af dem. Yandex. Metrica-tjenesten er en fremragende hjælp. For at registrere, følg dette link https://metrika.yandex.ru. Hvis du har en aktiveret Yandex-e-mail-konto, er der ingen mening i at genregistrere.

Trin 2

På tjenestens hovedside skal du være opmærksom på den øverste menulinje, den indeholder alle de kommandoer, der vil være nyttige for dig i arbejdet med statistikken på dit websted. Klik på linket Tilføj tæller. På fanen "Generelt" skal du indtaste tællerens navn (det er vigtigt, hvis der er flere tællere), angiv adressen på dit websted uden "https://", og angiv eventuelt spejle for den indtastede adresse.

Trin 3

Nederst på den åbne fane skal du markere afkrydsningsfeltet ud for "Underret mig om problemer med webstedet" og vælge en hvilken som helst mulighed: via e-mail eller via korte sms-beskeder. Marker derefter afkrydsningsfeltet "Jeg accepterer vilkårene …" og klik på knappen "Fortsæt".

Trin 4

I den næste fane er som regel alle de markerede indstillinger allerede optimeret. Det anbefales at tilføje et mærke på "Informer" -elementet. Og på højre side af skærmen skal du klikke på linket "Konfigurer informator". Vælg informatortypen og de relevante farver, og klik derefter på knappen "Gem".

Trin 5

Kopier tællerkoden, og indsæt den i din websitekode. Det anbefales at indsætte selve scriptet mellem body tags og placere tællerkoden, hvor du gerne vil se det, helst tættere på slutningen af siden, da ikke alle besøgende kigger igennem materialet til slutningen.

Trin 6

Et par timer senere vises på din profilside "Yandex. Metrica" -statistikker, der er indsamlet i den tid scriptet var i filerne på dit websted. Du kan også oprette flere "termiske zoner" i henhold til resultaterne, som du kan spore de dele af dit projekt, der er svage med hensyn til fremmøde.

Anbefalede: