Sådan Indstilles En Hit-tæller I Wordpress

Indholdsfortegnelse:

Sådan Indstilles En Hit-tæller I Wordpress
Sådan Indstilles En Hit-tæller I Wordpress

Video: Sådan Indstilles En Hit-tæller I Wordpress

Video: Sådan Indstilles En Hit-tæller I Wordpress
Video: How To Add Visitor Counter WordPress WebSite | Curious Zone 9 2024, Kan
Anonim

Besøgstællere for websteder giver dig mulighed for at opbevare statistik over deltagelse i forskellige tidsperioder: en dag, en uge og hele perioden for ressourcens eksistens. De kan også indsamle oplysninger om, hvilke søgeforespørgsler besøgende kommer fra. Du kan installere tælleren på ethvert websted, inklusive dem, der er oprettet på WordPress-styringssystemet.

WordPress dashboard
WordPress dashboard

Modkoden i WordPress-systemet er installeret i skabelonfilerne. Det er bedst at placere det i bunden eller i sidepanelet på dit websted. Hvis du vil have tælleren placeret i bunden, skal dens kode indsættes i footer.php-filen, og hvis du installerer den i sidebjælken, indsættes koden i sidebar.php-filen eller i widgets (hvis tilgængelig i webstedsskabelonen).

Hvordan finder jeg filerne footer.php og sidebar.php?

Dette er skabelonfilerne. For at finde dem skal du gå til kontrolpanelet (konsol) under login til webstedsadministratoren. Kontrolpanelet har en menu, som regel findes på venstre side. I menuen skal du finde fanen "Udseende" og udvide den ved at klikke med musen. Gå til fanen "Editor" i den åbne menu. Du vil se en liste over alle skabelonfiler, der er tilgængelige til redigering. Denne liste indeholder footer.php (sidefod) og sidebar.php (sidebar) filer.

Du kan også bruge widgets, til dette skal du åbne fanen "Udseende" i kontrolpanelet, finde "Widgets" -elementet i det, og fra "Tilgængelige widgets" -blokken trække en gratis widget med påskriften "Fri tekst eller HTML-kode "på blokken med indskriften" Sidebar ". Derefter placeres tælleren i sidepanelet med widgets.

Hvor indsættes modkoden

For at indstille tælleren i footer.php- eller sidebar.php-filerne behøver du ikke forstå, hvordan WordPress-skabeloner fungerer, og du behøver ikke at kende php- og html-programmeringssprogene. Det er nok at finde åbningskoden i skabelonfilen og indsætte tællerkoden efter den. I WordPress kan dette tag se ud som> og tællerkoden skal indsættes efter dette tag på en ny linje.

Det tilrådes at lukke modkoden fra indeksering fra søgemaskiner. For at gøre dette skal du arrangere det som følger modkoden.

Hvilken tæller skal du vælge?

For WordPress kan du bruge absolut enhver tæller, der passer dig med hensyn til dens funktionalitet og udseende. Det kan være liveinternet, Yandex-metrisk, Warlog, Top100 fra Rambler, HotLog, Easy Counter, TOP Mail.ru, Openstat, Google Analytics, HitMeter og enhver anden tæller. Alle er installeret i henhold til det samme skema, det vil sige i footer.php- eller sidebar.php-filerne. Du kan installere flere tællere på samme tid, så placeres deres koder bedst under hinanden. Nogle webmastere placerer flere tællere for at tage plads nederst på siden.

Anbefalede: