Sådan Kører Du Et Websted På Din Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kører Du Et Websted På Din Computer
Sådan Kører Du Et Websted På Din Computer

Video: Sådan Kører Du Et Websted På Din Computer

Video: Sådan Kører Du Et Websted På Din Computer
Video: Sådan NULSTILLER Du Din Computer! 2024, Kan
Anonim

Udvikling og fejlretning af ethvert websted er en ret vanskelig opgave, der tager tid og faktisk adgang til webstedet. Ikke alle har råd til at leje hosting og et domænenavn for at eksperimentere med at skabe en internetressource. Men der er et specielt program, der hjælper dig med at få webstedet til at køre på din computer.

Sådan kører du et websted på din computer
Sådan kører du et websted på din computer

Instruktioner

Trin 1

Download Denwer-værktøjet. For at gøre dette skal du åbne enhver browser, gå til projektsiden på https://www.denwer.ru/. Hjemmesiden på webstedet indeholder et link til den konstant opdaterede distribution af softwarepakken. Den indeholder alle de nødvendige komponenter til udvikling af websteder og applikationer. Basissættet inkluderer Apache-server, MySQL-understøttelse til arbejde med databaser. Og også PHP, som er nødvendigt for installation og drift af mange webstedsindholdsstyringssystemer.

Trin 2

Du kan nemt udvide funktionerne i standardsættet. For at gøre dette skal du downloade og installere de ekstra moduler, du har brug for, fra udviklerens websted. Desuden er hele projektet gratis og meget funktionelt.

Trin 3

Kør den downloadede Denwer-distribution. Dette kan gøres via genvejsmenuen med højre museknap eller blot ved at dobbeltklikke på filen. Du får vist et installationskonsolvindue og en meddelelse fra programmets installationsguide. Vælg drevet og mappen til programmet, og angiv også, om du vil oprette genveje på skrivebordet. Det er bedst at acceptere standardindstillingerne.

Trin 4

Under installationen vil programmet tilbyde at oprette en virtuel disk til serveren. Enig med dette forslag, og tildel ethvert gratis latinsk bogstav til den "ekstra" disk. Faktisk vil denne virtuelle disk være begrænset til størrelsen på den partition, du installerede Denwer på. Tre genveje vises på dit skrivebord: Kør Denwer, Stop og genstart. De er nødvendige for at starte, stoppe og genstarte webserveren. Bemærk, at installationen skal finde sted med en konto med fulde rettigheder, dvs. "Computeradministrator".

Trin 5

Start Denwer virtuelle webserver. Klik på ikonet Kør denwer, og vent, indtil de sorte og hvide systemkonsolvinduer indikerer, at alle tjenester er startet. Kontroller derefter, om webserveren og dens komponenter er blevet installeret. Åbn enhver browser, og skriv 127.0.0.1 eller localhost i adresselinjen. I begge tilfælde vil du se en velkomstside fra udviklerne og hjælpoplysninger til brug af denne programpakke.

Trin 6

Kopier mappen med det sted, du oprettede, til Denwer-installationsmappen til / home-biblioteket. For eksempel er installationsstien til Denver C: webservere. Åbn denne mappe, og find den hjemmekatalog, hvor dit websted skal være. Den korrekte katalogstruktur skal overholdes, ellers kan du ikke aktivere webstedet på din computer. Hvis alt er gjort korrekt, kan du gå videre til den sidste handling.

Trin 7

Indtast adressebjælken i din browser navnet på dit websted i henhold til navnet på mappen i hjemmekataloget. Hvis du kun har oprettet en side, skal du medtage det fulde navn på "webstedet" og titlen på siden.

Anbefalede: