Sådan Kører Du Et Websted Gennem Mapper

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kører Du Et Websted Gennem Mapper
Sådan Kører Du Et Websted Gennem Mapper

Video: Sådan Kører Du Et Websted Gennem Mapper

Video: Sådan Kører Du Et Websted Gennem Mapper
Video: Install WordPress In A Subdirectory Of An Existing Site | WordPress Sub Directory Install 2024, Kan
Anonim

Kampagne er en integreret fase i udviklingen og udviklingen af et websted, uden hvilket dit websted ikke er i stand til at give dig indkomst, ikke vil være populært blandt annoncører og ikke tiltrækker nye besøgende, der udgør hovedtrafikken på webstedet. For at få høj kvalitet og effektiv promovering kan du køre siden gennem mapper ved hjælp af et specielt program AllSubmitter 4.7 og installere en biblioteksdatabase på den, som også kan downloades gratis på Internettet.

Sådan kører du et websted gennem mapper
Sådan kører du et websted gennem mapper

Instruktioner

Trin 1

Installer og kør AllSubmitter-programmet, vælg derefter menuen "Projekt" i øverste venstre hjørne og vælg underafsnittet "Projektleder". I kategorisektionen skal du højreklikke og vælge indstillingen "Tilføj kategori". Klik på knappen "Opret et nyt projekt" for at åbne et vindue, hvor du tilføjer dit websted og en beskrivelse til det.

Trin 2

Udfyld felterne "Kunde" og "Entreprenør". På den anden fane i det nye vindue til projektindstillinger skal du indtaste dit navn og din e-mail-adresse. Indtast derefter webstedets URL, dets navn, en kort og fuld beskrivelse, sprog og nøgleord-tags.

Trin 3

Gå til den tredje fane, og indtast dine kontaktoplysninger - gentag din e-mail-adresse. Indtast en liste over kategorier med et nøjagtigt og unøjagtigt match med temaet på dit websted. Gem projektet.

Trin 4

Du befinder dig igen i programmets hovedvindue. Klik på menuen "Referencer", og vælg "Directory Base". Denne database, der har.asd4-format, skal downloades og pakkes ud på forhånd. I det vindue, der vises, skal du tilføje en ny kategori.

Trin 5

I afsnittet "Eksport / import" skal du klikke på sætningen "Importer fra *.asd4". Angiv stien til databasen, der er gemt på harddisken.

Trin 6

Vælg nu fanen "Hjælpeprogrammer" i menuen, klik på "Registrering" -punktet, og vælg underafsnittet "Automatisk registrering". I vinduet, der vises, skal du klikke på knappen "Fuzzy match" og registrere. Du har bekræftet projektet, og nu bliver dit websted automatisk registreret i alle de nødvendige mapper.

Anbefalede: