Sådan Overføres Joomla Til Hosting

Indholdsfortegnelse:

Sådan Overføres Joomla Til Hosting
Sådan Overføres Joomla Til Hosting

Video: Sådan Overføres Joomla Til Hosting

Video: Sådan Overføres Joomla Til Hosting
Video: How to migrate a Joomla website from one hoster/server to another (ENGLISH) 2024, Kan
Anonim

Oprettelse og offentliggørelse af et websted baseret på CMS (motorer) er mere og mere overvældende Internet. Dette er let nok at forklare. Enkelheden og fleksibiliteten ved sådanne motorer gør det muligt for bygherrer at skabe et informativt og farverigt sted så hurtigt som muligt. Valget af de fleste brugere falder på CMS "Joomla". Når man overfører et almindeligt websted til hosting, har brugerne normalt ingen spørgsmål, men når der installeres et Joomla-websted på et hosting-websted, er der en række finesser.

Sådan overføres joomla til hosting
Sådan overføres joomla til hosting

Er det nødvendigt

  • 1) Websted på joomla
  • 2) Betalt hosting
  • 3) Filezilla-program

Instruktioner

Trin 1

Det første trin er at installere Filezilla. Det er ved hjælp af det, at vi uploader filerne på dit websted til hosting. Efter installationen skal du køre programmet. Klik på fanen "File", og vælg "Host Manager". Opret en ny vært. Kald det navnet på dit websted. Derefter skal du i menuen "Host" i højre side af vinduet indtaste den IP-adresse, der er modtaget fra værtsfirmaet. Indtast også dit brugernavn og din adgangskode. Klik derefter på knappen "Opret forbindelse".

Trin 2

Efter tilslutning åbnes et vindue opdelt i to felter. Det venstre felt viser ressourcerne på din computer, og det højre felt viser ressourcerne for den eksterne vært. Find mappen "Public_HTML" på den eksterne vært. Det har samme betydning som "www" -mappen på den lokale computer. Åbn begge disse mapper på henholdsvis fjernværten og på din computer. Derefter skal du vælge alle filer og mapper, der er i "www" -mappen. Tryk på højre museknap, og vælg elementet "Upload til server".

Trin 3

Derefter skal du oprette en database og en bruger på serveren. Føj den oprettede bruger til den oprettede database. Kontroller alle privilegier for ham. Gå til din lokale server. Gå til "phpMyAdmin", og vælg dit websteds database. Vælg alle tabeller i databasen. Tryk derefter på "Eksporter" og zip-arkiv. Gå til værtsstedet, og i sektionen "phpMyAdmin" skal du klikke på knappen "Importer". Importer databasen fra din computer til serveren.

Trin 4

Lad os gå videre til opsætning af databasen. Der er en "Configuration.php" -fil i dit webstedsmappe. Åbn den. Find linierne "bruger" og "db". Kopier det fulde navn på den database, der blev oprettet på hosting, til linjen "db". Indsæt brugernavnet på samme måde. Skriv den adgangskode, der blev oprettet på serveren, da brugeren blev oprettet, i linjen "adgangskode". Gem filen, og upload den til serveren. Genindlæs filen til serveren.

Anbefalede: