Sådan Bruges Snapchat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bruges Snapchat
Sådan Bruges Snapchat

Video: Sådan Bruges Snapchat

Video: Sådan Bruges Snapchat
Video: Snapchat: Slik utfører du en videosamtale på iPhone 2024, April
Anonim

Snapchat er en mobil messaging-app med vedhæftede fotos og videoer. Ved hjælp af appen kan brugeren tage fotos, optage videoer, tilføje tekst og tegninger og sende dem til en håndterbar liste over modtagere.

Tager et billede på Snapchat
Tager et billede på Snapchat

Instruktioner

Trin 1

Download og åbn Snapchat-appen til din Apple iPhone eller Android-enhed.

Processen til oprettelse af konto er enkel. Du skal udfylde formularer som e-mail-adresse, fødselsdato og brugernavn, som du vil blive kendt af på Snapchat.

Du skal også bekræfte dit telefonnummer via SMS eller ring. Når bekræftelsen er afsluttet, kan du få adgang til appens kontakter.

Opret en Snapchat-konto
Opret en Snapchat-konto

Trin 2

Snapchat matcher din kontaktliste med de numre, der er registreret i Snapchat-databasen. De, der ikke bruger denne applikation, vil også være i dine kontakter. via appen kan de inviteres til Snapchat ved at klikke på konvolutikonet ud for deres navn.

Billede
Billede

Trin 3

Efter registreringen, når du først åbner Snapchat, vises et kamera på skærmen. Klik på den store cirkel for at tage et billede. For at optage en video skal du trykke på den og holde den nede, mens du slipper den for at stoppe optagelsen.

Ikonerne øverst på skærmen tænder og slukker for blitzen og giver dig mulighed for at skifte mellem det forreste og bageste (forreste) kamera.

Billede
Billede

Trin 4

Ethvert billede kan titles. For at gøre dette skal du klikke et vilkårligt sted på billedet, hvorefter en tekstindtastningsformular vises. Efter indtastning af tekst skal du trykke på billedet igen for at fjerne tastaturet. Titlen kan flyttes op og ned for at placere den, hvor du vil have den.

Appen giver dig også mulighed for at tegne på et billede ved at klikke på blyantikonet i øverste højre hjørne.

Anbefalede: