Sådan Sender Du Et Gratis Klistermærke

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du Et Gratis Klistermærke
Sådan Sender Du Et Gratis Klistermærke

Video: Sådan Sender Du Et Gratis Klistermærke

Video: Sådan Sender Du Et Gratis Klistermærke
Video: 2019 Xiaomi Mi Box S► SMARTIPTV ✔ الطريقة الصحيحة لتنصب تطبيقات خارج البلاي ستور 2024, April
Anonim

At dekorere din vens foto på et socialt netværk med et smukt klistermærkeikon er en funktion tilgængelig for alle brugere. Men som regel betales det. Selvom det i "Min verden" for eksempel er muligt at sende gratis klistermærker.

Sådan sender du et gratis klistermærke
Sådan sender du et gratis klistermærke

Er det nødvendigt

Registrering i "Min verden"

Instruktioner

Trin 1

Afsendelse af klistermærker til Min verden sker fra en speciel side. For at gå til det skal du vælge "Mere" i venstre kolonne nær hovedfotoet og finde sektionen "Gaver" i pop op-vinduet. Ved at klikke på denne indskrift, gå til gavekataloget og vælg "Stickers".

Trin 2

Alle badges i dette afsnit sendes mod et gebyr. Som regel er prisen på et klistermærke lig med tyve forsendelser, hvilket er cirka tredive rubler. For at sende et badge skal du vælge et klistermærke og hvordan det vises: privat eller offentligt. Dette bestemmer, om din gave vil være tilgængelig for andre netværksbrugere, eller kun din ven kan se den. Derefter skal du vælge modtageren fra listen over kontakter og klikke på knappen "Betal og send".

Trin 3

I "Min verden" kan du også sende badges helt gratis. Men til dette skal du først installere applikationen "Stickers on Photos", som findes på: https://my.mail.ru/apps/431065. Brug af denne tilføjelse giver dig mulighed for at modtage gratis point, der bestemmer værdien af badges. Der tildeles point for hver ven, du inviterer til appen.

Trin 4

Der er to måder at tilføje venner til klistermærker på fotos. Vælg manuelt eller automatisk inviter alle brugere. For at gøre dette skal du klikke på ikonet med "+" - tegnet over applikationen og markere afkrydsningsfeltet "Vælg alle". Når dine venner tilmelder sig tilføjelsesprogrammet, modtager du point til din konto, som du kan bruge til at sende smykker.

Trin 5

For at vedhæfte en sjov animation til dine venners fotos skal du finde emnet "Gaveklistermærke" i applikationen, vælge ikonet og gå til vinduet til valg af modtager. Marker den ven, som gaven er beregnet til, og træk ikonet med på musen til billedet. For nemheds skyld vil du blive tilbudt et klistermærke i flere størrelser, vælg det passende og læg det på billedet. Skriv en besked til modtageren, og klik på "Send".

Trin 6

Forresten føjes ikke selve klistermærket til din avatar. Derfor skal billedet med ikonet først uploades. Når du uploader et billede med et klistermærke, kan du føje det til dit album i Min verden ved at vælge Fra Internettet og tilføje et link til URL-feltet, som vil blive angivet i nederste linje i meddelelsesvinduet.

Trin 7

Hvis de modtagne bonusser virker lidt for dig, kan du genopfylde din konto på den måde, du er vant til (fra din telefon, gennem en terminal eller fra et bankkort) og samtidig få et par ekstra point.

Trin 8

Ved hjælp af applikationen "Stickers on Photos" kan du også bede om badges fra dine venner, der har dette tilføjelsesprogram installeret. For at gøre dette skal du blot vælge en ven og sende ham en anmodning.

Anbefalede: