Sådan Sender Du Gratis Mms

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sender Du Gratis Mms
Sådan Sender Du Gratis Mms

Video: Sådan Sender Du Gratis Mms

Video: Sådan Sender Du Gratis Mms
Video: Sådan sender du video og fotos med din Android smartphone 2024, Kan
Anonim

Multimedia Messaging Service (MMS) giver dig mulighed for at sende store filer med melodier, billeder og tekster til dine mobiltelefoner. Omkostningerne ved MMS er flere gange dyrere end almindelige SMS-beskeder. Men der er en mulighed for at sende MMS via Internettet helt gratis.

Sådan sender du gratis mms
Sådan sender du gratis mms

Er det nødvendigt

  • - en computer tilsluttet internettet
  • - mobiltelefon;
  • - det mobiltelefonnummer, som du vil sende mms-beskeden til.

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at sende en MMS-besked til en MTS-abonnent, skal du gå til MTS-operatørens officielle hjemmeside. Vælg fanen "Individuelle klienter" og i den - "SMS / MMS-beskeder". I vinduet på den tilsvarende side på siden skal du indtaste dit telefonnummer og det nummer, som du vil sende beskeden til. Fra rullemenuen skal du vælge titlen på den besked, der tilbydes på webstedet, eller skrive din egen. Indtast meddelelsesteksten i feltet. Vælg et billede til beskeden (du kan vælge et billede fra webstedet eller uploade dit eget fra en computer). Klik på Næste for at sende din besked.

Trin 2

For at sende en gratis MMS-besked til en Beeline-abonnent skal du registrere dig på Beeline-webstedet. For at registrere skal du indtaste dit telefonnummer i formularen på hjemmesiden. Indtast også bekræftelseskoden fra billedet. Modtag en SMS-bekræftelse på din telefon med en adgangskode for at komme ind på siden. Login til at indtaste din personlige konto på Beeline-webstedet er dit telefonnummer. Når du har indtastet din personlige konto, kan du sende MMS til den valgte abonnent.

Trin 3

For at sende en MMS-besked til "TELE2" -abonnenten skal du gå til operatørens websted. På hovedsiden skal du vælge "Send MMS" og følge linket til MMS-konstruktørsiden. Indsæt din beskedtekst, billede, video eller lyd i det tilsvarende felt. Klik på Send.

Trin 4

For at sende en gratis MMS-besked til en MegaFon-abonnent skal du gå til det relevante afsnit på MegaFon officielle hjemmeside. Vælg de første 3 cifre i operatørkoden i rullemenuen, indtast de resterende cifre i nummeret manuelt. Giv en titel til den fremtidige besked. Indtast din beskedtekst i tekstfeltet. Vælg et billede eller lydklip, der skal føjes til beskeden. Indtast bekræftelseskode. Hvis koden er indtastet korrekt, vises følgende meddelelse: "Besked sendt med succes".

Anbefalede: