Sådan Bruges Wi-Fi I Offentlig Transport

Sådan Bruges Wi-Fi I Offentlig Transport
Sådan Bruges Wi-Fi I Offentlig Transport

Video: Sådan Bruges Wi-Fi I Offentlig Transport

Video: Sådan Bruges Wi-Fi I Offentlig Transport
Video: ✅Усиление WiFi. 5 способов доступных каждому. 2024, Kan
Anonim

Den massive indtrængning af forskellige gadgets i vores liv tvinger internetoperatører til at genoverveje servicemarkedet - især at levere Wi-Fi-tjenester på forskellige køretøjer: på jernbanen, i fly såvel som i metro og jordtransport.

Sådan bruges Wi-Fi i offentlig transport
Sådan bruges Wi-Fi i offentlig transport

Indtil for nylig kunne man kun drømme om gratis internetadgang i offentlig transport, og kun passagererne i Moskva-metroen kunne bruge Wi-Fi-tjenesten. I dag kan du i 16 Moskva-trolleybusser, 6 busser og 3 sporvogne såvel som til transport af mange store byer finde klistermærker som "Catch and ride", "Trolleybussen er udstyret med Wi-Fi" og lignende. Mens adgangstest er i testtilstand, men snart skal det blive almindeligt.

Routere er installeret i trolleybusser, busser og sporvogne - de modtager og sender et CDMA-450 netværkssignal og distribuerer det derefter til forskellige abonnentenheder i form af Wi-Fi. Samtidig er der en dataoverførselshastighed på op til 3 megabit pr. Sekund. Sandt nok afhænger hastigheden af belastningen på routeren, det vil sige antallet af passagerer, der er forbundet til netværket.

Du kan få adgang til Internettet i transport fra forskellige abonnentenheder, der understøtter Wi-Fi - bærbare computere, telefoner, tablets, smartphones. Faktisk er den angivne hastighed lidt mindre end den deklarerede, men det er ret nok til at gennemse Facebook og Instagram såvel som til hurtig informationssøgning i søgemaskiner. Så "Yandex" for den indtastede anmodning giver resultatet på få sekunder.

Hvordan bruges Wi-Fi i offentlig transport?

1. Dette kan gøres, hvor der er et specielt klistermærke om Wi-Fi-tjenesten. Normalt er det placeret ved indgangen til salonen over drejeknappen eller direkte på sidevinduet til en bus, sporvogn eller trolleybus. 2. For at oprette forbindelse til internettet på listen over tilgængelige netværk skal du vælge Rostelecom_Wi-Fi, slutte det til enheden og gå til en hvilken som helst søgemaskine.

Transportarbejdere vil også drage fordel af denne innovation, fordi en trolleybus eller bus med Wi-Fi-service ifølge deres antagelser vil være meget efterspurgt, hvilket betyder, at denne transport bliver mere konkurrencedygtig.

Anbefalede: