Sådan Distribueres Internettet På Et Lokalt Netværk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Distribueres Internettet På Et Lokalt Netværk
Sådan Distribueres Internettet På Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Distribueres Internettet På Et Lokalt Netværk

Video: Sådan Distribueres Internettet På Et Lokalt Netværk
Video: Подключение телевизора к Интернету с помощью сетевого LAN кабеля и Wi Fi. 2024, Kan
Anonim

Et stort antal brugere bruger lokale netværk til hurtig og bekvem adgang til de nødvendige ressourcer ved at kombinere flere enheder i en enkelt arbejdsgruppe og endda til fælles spil. Når det kommer til et lokalt hjemmenetværk eller et lille kontor, prøver brugerne at få adgang til Internettet fra hver computer på det lokale netværk. Funktionerne i moderne operativsystemer giver dig mulighed for at gøre dette hurtigt og nemt.

Sådan distribueres internettet på et lokalt netværk
Sådan distribueres internettet på et lokalt netværk

Er det nødvendigt

  • kontakt;
  • router eller router.

Instruktioner

Trin 1

Hvis dit lokale netværk blev oprettet ved hjælp af en router eller router, skal du konfigurere denne enhed på en bestemt måde. Tilslut internetforbindelseskablet til det. Opret en forbindelse til serveren. For at gøre dette skal du bruge hjælp fra din udbyders specialister eller selv indtaste alle de nødvendige indstillinger.

Trin 2

Åbn de lokale netværksindstillinger på hver computer eller bærbar computer. For at gøre dette skal du finde genvejen til dit netværk i netværksforbindelser, åbne dets egenskaber og vælge indstillingerne for TCP / IP (v4) -protokollen. Hvis din router eller router understøtter den automatiske DHCP IP-adressefunktion, skal du aktivere den automatiske IP-adresse og DNS-serverfunktion.

Trin 3

Hvis DHCP-funktionen ikke er tilgængelig i din router eller router, skal du selv udfylde feltet "IP-adresse" for hver computer eller bærbar computer i det lokale netværk. Computeradresser skal kun afvige fra routerens IP-adresse med det fjerde ciffer. I feltet "Foretrukket DNS-server" skal du indtaste adressen på din router eller router.

Trin 4

Hvis du brugte en switch til at oprette et lokalt netværk, skal du slutte et internetkabel til en af computerne. Den skal have mindst to stik til netværkskablet. Opret en internetforbindelse på den. Åbn egenskaberne for det lokale netværk, og indtast 192.168.0.1 i feltet "IP-adresse".

Trin 5

Åbn egenskaberne for din internetforbindelse, og gå til fanen "Adgang". Aktiver den vare, der er ansvarlig for deling til det lokale netværk.

Trin 6

I de lokale netværksindstillinger på alle andre computere skal du angive en vilkårlig IP-adresse, der kun adskiller sig fra adressen på hovedcomputeren i det sidste segment. Indtast 192.168.0.1 i felterne Foretrukket DNS-server og standardgateway.

Anbefalede: